Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις των νέων αγροτών στην Πιερία

 Αποφασισμένοι οι αγρότες να αντισταθούν στα νομοσχέδια του αφανισμού τους που προωθεί η κυβέρνηση

Οι νέοι αγρότες της Πιερίας πρώτοι στον αγώνα



Το ένα μετά το άλλο στήνονται τα μπλόκα των αγροτών σε όλη την Ελλάδα. Η «παράταξη» των τρακτέρ στις εισόδους πόλεων και σε κομβικά σημεία της εθνικής οδού θα κορυφωθεί μέχρι την Τετάρτη. Οι αγρότες της Πιερίας ήδη ξεκίνησαν και συγκεντρώνουν τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα στους κόμβους της εθνικής οδού.


Η Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας συμμετέχει εξ αρχής σε όλη τη διαδικασία προετοιμασίας και κινητοποίησης των αγροτών στην Πιερία. Το διοικητικό συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίαση του αποφάσισε τα μέλη της Ένωσης Νέων Αγροτών να συγκεντρωθούν στην διασταύρωση της εξόδου της Κατερίνης προς την εθνική οδό – απέναντι από το ξενοδοχείο “PARK” και από εκεί να συντονίσουν την παραπέρα εξέλιξη των αγωνιστικών κινητοποιήσεων τους.


Ήδη στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί αγρότες της Κατερίνης και μέλη της Ένωσης Νέων Αγροτών. Ο πρόεδρος της ΕΝΑ Πιερίας Γιάννης Δημαλής κάλεσε όλα τα μέλη της ΕΝΑ να δώσουν δυναμικό παρόν σ αυτές τις κινητοποιήσεις. Η αντίδραση απέναντι στα όσα ετοιμάζει η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και το φορολογία που στοχεύουν στον αφανισμό των αγροτών και ιδιαίτερα των νέων αγροτών θα πρέπει να είναι μαζική και αποφασιστική!

   
                                                                                        Για την Ε.Ν.Α. Πιερίας
                                                        Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
                                                          Ιωάννης Δημαλής
                                                              6973096626


Φωτογραφίες: Παρατάχτηκαν τα πρώτα τρακτέρ και ξεκίνησε η οργάνωση του χώρου συγκέντρωσης των αγροτών της Κατερίνης και των Νέων Αγροτών Πιερίας