Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Το Χωριό των Αστεριών στον Κορινό του Δήμου Κατερίνης , άνοιξε τις πύλες του και φώτισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων της
Δημοτικής Κοινότητας Κορινού, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου, με το άνοιγμα του Χωριού των Αστεριών.


Το Χωριό γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα, τραγούδι και μουσική από τους καταπληκτικούς καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την εκδήλωση.


Εκ μέρους του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου ΚατερίνηςΧρυσόστομος Κυραϊλίδης, χαιρέτησε την εκδήλωση και μετέφερε τις προσωπικές ευχές του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη  για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένες Γιορτές σε όλους. Χαρακτηριστικά δήλωσε:


« Ο Δήμος Κατερίνης είναι πάντα κοντά στους πολίτες του και αυτές τις γιορτινές μέρες, θέλει να προσφέρει περισσότερη χαρά στα παιδιά, διοργανώνοντας χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Με τη συμμετοχή της Δημοτικής Κοινότητας, του Δημοτικού Σχολείου, 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου και Παιδικού ΣταθμούΚορινού, αλλά κυρίως με την συμμετοχή των εθελοντών πολιτών, δημιουργήσαμε με κέφι και όραμα έναν χριστουγεννιάτικο κόσμο για τα παιδιά, με πλήθος εκδηλώσεων και δημιουργικής απασχόλησης και  διασκέδασης. »


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Κατερίνης οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιώργος Ίτσιος και Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού Αναστάσιος Παπαδόπουλος και οι σύμβουλοι  Νικόλαος Μαλετσάς καιΦωτεινή Καρασερίδου, η οποία είναι και η υπεύθυνη της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης.

Το Χωριό των Αστεριών συνεχίζει την λειτουργία του καθημερινά από τις 16:00-20:00, μέχρι την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου.