Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης πραγματοποίησε τη δεύτερη και πιο μαζική διανομή τροφίμων

Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης πιστή στην αρχή της ταξικής αλληλεγγύης  πραγματοποίησε τη δεύτερη και πιο μαζική  διανομή τροφίμων σε πάνω από 85  οικογένειες ανέργων, χαμηλόμισθων,
χαμηλοσυνταξιούχων. Η λίστα των οικογενειών που γράφονται για βοήθεια στη Λαϊκή Επιτροπή καθημερινά όλο και μεγαλώνει. Η φτώχεια, η εξαθλίωση, η ανεργία, καθημερινά φωλιάζουν σε νέες   λαϊκές οικογένειες. Και όλα αυτά την ώρα που ο πλούτος, που παράγουν οι εργαζόμενοι και τον καρπώνονται οι κεφαλαιοκράτες, είναι αμύθητος. Κι όμως η συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει όπως και οι προηγούμενες  κυβερνήσεις να υπηρετεί μια χούφτα εκμεταλλευτές που τους ονομάζουν  επενδυτές..
Αυτή την πολίτικη ήρθαν να  διαχειριστούν οι  νέοι δυνάστες του λαού, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να υπηρετήσουν  το δικό τους  θεό που είναι η  φθηνή εργατική δύναμη, για να έχουν  ακόμα περισσότερα κέρδη οι μονοπωλιακοί όμιλοι. Ιδιαίτερα αυτές τις  γιορτινές μέρες η μαζική  προπαγάνδα και η  πλύση  εγκεφάλου του λαού από όλους αυτούς  που υπηρετούν τον καπιταλισμό    ξεπερνούν  κάθε όριο ανθρώπινης  αντοχής. Προβάλουν διάφορες ιστορίες  δυστυχισμένων ανθρώπων, ανέργων, ανήμπορων για δουλειά, κλπ , θύματα  των δικών τους πολιτικών. Τα διαχειρίζονται από τα Μ.Μ.Ε. με τέτοιο τρόπο που στοχεύουν  στο μυαλό των ανθρώπων, μέσω των συναισθημάτων   διαμορφώνοντας στο λαό μας  συνείδηση, να δεχτεί  αυτή  την αθλιότητα σαν κάτι το προσωρινό, σαν κάτι που οφείλεται στην κακή διαχείριση του συστήματος  από τους δήθεν ανίκανους πολιτικούς  κ.α.  .
Η Λαϊκή Επιτροπή  θα συνεχίσει να αγωνίζεται  μαζί  με το  λαό για την ανατροπή αυτής της σαπίλας. Θα  συνεχίσουμε  να στηρίζουμε  τη λαϊκή οικογένεια, με τρόφιμα, ρούχα,  με το λαϊκό φροντιστήριο, άλλα και με γιατρούς, για να ανακουφίσουμε όσο αυτό είναι  δυνατό τα ταξικά μας αδέλφια.  Παράλληλα ξεδιπλώνουμε  τη δράση  για να συγκρουστούμε  με τους υποκριτές  της κυβέρνησης  και των  κομμάτων της πλουτοκρατίας, μαζί με τη λαϊκή οικογένεια, που δεν  έχει να πληρώσει και κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, που χάνει  το σπίτι από την εφορία, την τράπεζα, τη  φοροληστεία, κλπ.  Γι’ αυτό καλούμε το λαό σε γενικό  ξεσηκωμό,  οργανωμένα μέσα  από το λαϊκό κίνημα,  το ταξικό κίνημα για να επιβάλουμε το δίκιο του λάου από τα κάτω! Και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε!
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε  θερμά  από τα βάθη της καρδιά μας, όλους  τους ανθρώπους  του μόχθου, και όσους  στηρίζουν  την προσπάθεια της Λαϊκής   Επιτροπής  για να συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, ρούχα, φάρμακα. Στην ουσία  με τη στάση τους αυτή, στηρίζουν τα ταξικά μας αδέλφια που έχουν ανάγκη.
Η Λαϊκή  Επιτροπή Κατερίνης εύχεται  στο λαό  χρόνια πολλά, καλή υγεία και κουράγιο για να ανατρέψουμε αυτή τη βαρβαρότητα!

Γραφείο τύπου  της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης