Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Η εμφάνιση και η ομορφιά δεν επηρεάζονται από την  οικονομική κρίση. Αυτό αποδεικνύει  η αύξηση στις ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς,  καθώς πλησιάζουν οι
γιορτές των Χριστουγέννων και ο ερχομός του νέου χρόνου,  που  συνδυάζονται με χαρά,  διασκέδαση, ταξίδια και δώρα.
Δεκάδες  εκατομμύρια άνθρωποι προετοιμάζονται και με ανυπομονησία περιμένουν τις γιορτές και την αλλαγή του χρόνου για να συναντήσουν αγαπημένα τους  πρόσωπα, να διασκεδάσουν και να χαρούν .
Η εμφάνιση όλων, όχι μόνο ενδυματολογικά, παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς στις ανταλλαγές των φιλιών, των  ευχών και των δώρων  το χαμόγελο και η φρεσκάδα του προσώπου κλέβουν την παράσταση.
Η εξέλιξη της ιατρικής  επιστήμης  την τελευταία δεκαετία  με τις ενέσεις …ομορφιάς  (botox )έχει συμβάλει καθοριστικά στην φρεσκάδα του προσώπου και την γλύκα του χαμόγελου.
Για το λόγο αυτό αυξημένη είναι η ζήτηση τους τελευταίους μήνες για ενέσεις botox . Μάλιστα σύμφωνα με στοιχεία η αύξηση στις  ενέσεις της… ομορφιάς  φτάνει  το 41% !
 «Οι πιο περιζήτητες ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς είναι το botox  που θεωρείται η πλέον αποτελεσματική μέθοδος κατά των ρυτίδων και γραμμών έκφρασης του άνω προσώπου καθώς και τα fillersμε κυρίαρχο το υαλουρονικό οξύ που προσφέρει όγκο και πιο νεανική όψη»αναφέρει η διαπρεπής δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας & Laserτης κλινικής Cosmetic Derma  Medicineστο κέντρο της Αθήνας.

Τις ενέσιμες θεραπείες, σύμφωνα με τους δερματολόγους,  προτιμούν γυναίκες αλλά και άνδρες  γιατί θέλουν να φαίνονται νεότεροι, αισιόδοξοι και ξεκούραστοι.
Οι ενέσεις …ομορφιάς  εξαφανίζουν τις ρυτίδες που βασανίζουν εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες,  ενώ ταυτόχρονα προσδίδουν όγκο σε ζυγωματικά, ρινοπαρειακές αύλακες και χείλη.
       41% Η ΑΥΞΗΣΗ  ΣΤΙΣ  ΕΝΕΣΕΙΣ…ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Σύμφωνα με στοιχεία της κλινικής Cosmetic  Derma  Medicine, οι θεραπείες που γίνονται με ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης έχουν παρουσιάσει αύξηση κατά 41,8% (περίοδος Σεπτέμβριος-τέλη Νοεμβρίου), ενώ μευαλουρονικό οξύ κατά 10,2%. 
Όπως εξηγεί η δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, οι ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης εφαρμόζονται στο μέτωπο, το μεσόφρυο και το λεγόμενο πόδι της χήνας, δηλαδή τα πλάγια των ματιών.
«Η ουσία προκαλεί μυοχάλαση, δηλαδή οι μύες χαλαρώνουν σταδιακά μέσα σε 4-7 μέρες και δεν συσπώνται. Αυτό εμποδίζει τον σχηματισμό ρυτίδων και λειαίνει τις υπάρχουσες. Έτσι το πρόσωπο δείχνει νεανικό και ξεκούραστο με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να χάνει την εκφραστικότητά του».
Από την άλλη, το υαλουρονικό οξύ εισάγεται πιο βαθιά για να προσφέρει όγκο σε σημεία όπως τα χείλη και τα ζυγωματικά και να ενισχύσει τις γωνίες του προσώπου. Η δράση των ενέσεωνbotox διαρκεί περίπου έξι μήνες ενώ εκείνη του υαλουρονικού γύρω στον ένα χρόνο.
Η  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ   ΚΡΙΣΗ  ΔΕΝ  ΑΓΓΙΖΕΙ  ΤΗΝ  ΟΜΟΡΦΙΑ
 Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία η τάση των ενέσιμων θεραπειών ομορφιάς είναι αυξητική καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης που πλήττει τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας. Αρκετοί άντρες και γυναίκες άνω των 35χρόνων αντιμετωπίζουν σκληρό ανταγωνισμό στον επαγγελματικό στίβο και δυσκολεύονται να βρουν δουλειά σε σχέση με τους νεότερους συναδέλφους τους.
 Οι ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς τους δίνουν την ευκαιρία να έχουν πιο νεανικό προφίλ και συνδυαστικά με την πλούσια εμπειρία τους να κερδίσουν τις εντυπώσεις σε μια επαγγελματική συνέντευξη.
Τέλος, οι καινούριες μελέτες ενισχύουν τις υποψίες που θέλουν το botox  να έχει αντικαταθλιπτική δράση.Σε μια εποχή που η κατάθλιψη χτυπά μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού, η διάσημη αντιγηραντική θεραπεία γίνεται ανάρπαστη.
Η Cosmetic  Derma  Medicineστο πλαίσιο  της κοινωνικής προσφοράς και εν όψει των εορτών προσφέρει τις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες botox και υαλουρονικού με έκπτωση  μέχρι 30% .
 www.cosmeticdermamedicine.gr, τηλ.: 210 6980451