Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΣΚΕΨΗ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΠΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ
Στα γραφεία της Ν.Ε. συσκέφθηκαν την Παρασκευή τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, των Δημοτικών Οργανώσεων και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας
για την εφαρμογή οδηγίας που έρχεται στα πλαίσια εφαρμογής των αποφάσεων του 10ου Συνεδρίου.Σύμφωνα με αυτήν, συγκροτείται Διευρυμένο Νομαρχιακό Όργανο που συναποτελείται από τα μέλη της Ν.Ε., των Δ.Ο., της Κ.Π.Ε., τους συνέδρους του 10ου Συνεδρίου, καθώς και από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν σε συνεταιριστικές οργανώσεις, συνδικάτα, συλλόγους, φορείς, στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Σκοπός αυτού του οργάνου είναι μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις να προσελκύσει νέους φίλους και μέλη, να συζητήσουμε για την πολιτική, για τοπικά ζητήματα, να δούμε τι έφταιξε, τι δεν μας αρέσει, τι θέλουμε να αλλάξουμε, ώστε στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους να προχωρήσουμε σε διαδικασίες ανάδειξης νέων θεσμικών οργάνων αλλά και στην προγραμματική συνδιάσκεψη για να καταλήξουμε σε μία πολιτική πρόταση αντάξια των ελλήνων πολιτών και μία οργάνωση που να μπορεί να εκφράζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την πολιτική πρόταση.Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κος Τσίπρας αφού έσπειραν την διχόνοια και έκαναν τους μισούς Έλληνες να μισούνε τους άλλους μισούς, διέψευσαν τις ελπίδες των ελλήνων πολιτών, απογοήτευσαν τους νέους ανθρώπους, εξόργισαν τα γηρατειά και στέκονται το μεγαλύτερο εμπόδιο  σε όσους βρίσκονται στην ακμή της παραγωγικότητάς τους. Η ίδια Χώρα, κάθε μέρα που περνάει, χάνει ύψος. Δεν μπορούμε και δεν έχουμε το δικαίωμα να παρατηρούμε αμήχανοι την τελική πρόσκρουση. Στο ΠΑΣΟΚ που στην ιστορία του εξέφρασε το πιο υγιές, το πιο δημιουργικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, που ακόμα και σήμερα είναι το μόνο κόμμα μέσα στη Βουλή που κάνει ουσιαστική και δομική αντιπολίτευση, χτίζουμε ξανά βήμα – βήμα την Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και μέσα από αυτήν και την ίδια την Χώρα και σ’ αυτήν την πορεία θέλουμε μαζί μας και όλους εκείνους που μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες αγωνίες.

Με εκτίμηση
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας

19/12/2015