Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ευχαριστίες προς τους συντελεστές της εκδήλωσης της Π.Ε.Πιερίας στη PHILOXENIA

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους τους συντελεστές για την εξαιρετική διοργάνωση της εκδήλωσης της Π.Ε. Πιερίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA


          Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της εκφράζει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου προς όλους τους συντελεστές για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Θεσσαλονίκης και είχε θέμα: “Η γαστρονομική παράδοση της Πιερίας. Τοπικές γεύσεις με προϊόντα από τη γη του Ολύμπου”.
         
Η κα Μαυρίδου αναφέρει χαρακτηριστικά:

          “Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προβάλλουν και να προωθήσουν την πλούσια γαστρονομική παράδοση του τόπου μας. Οι επισκέπτες της PHILOXENIA είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις που επιμελήθηκε το προσωπικό της ξενοδοχειακής μονάδας “Poseidon Palace”, που αποτελείται από άριστους επαγγελματίες με πολυετή πείρα στο χώρο της γαστρονομίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο το σεφ, κο Νίκο Γκονέλα και το προσωπικό του, και κυρίως τη Διεύθυνση του Poseidon Palace, τον κο Γεώργιο Τζόβα καθώς επίσης και τον περιφερειακό σύμβουλο Π.Ε. Πιερίας, Απόστολο Τζόβα, που διέθεσαν τον πολύτιμο χρόνο τους, αλλά και τη φημισμένη και καταξιωμένη στο χώρο του τουρισμού τεχνογνωσία τους, ώστε να παρουσιάσουμε στο ευρύ κοινό τις υψηλής ποιότητας γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει η Πιερία στους επισκέπτες της.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου”