Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΣΕΒΕ: Εκδήλωση: Doing More with Less - Αρχές Λιτής Διαχείρισης για τις Επιχειρήσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης

Εκδήλωση: Doing More with Less – Αρχές Λιτής Διαχείρισης
για τις Επιχειρήσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης

Θεσσαλονίκη, 16 Noεμβρίου 2015


Η επιδίωξη των επιχειρήσεων για καλύτερα αποτελέσματα με περιορισμένους πόρους και σωστή διαχείριση των εργαλείων που διαθέτουν είναι απαραίτητη για την επιβίωση και ανάπτυξή τους σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και αυξανόμενου ανταγωνισμού.

Με αυτό το δεδομένο, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), με την υποστήριξη του American College of Thessaloniki (ACT), διοργανώνει εκδήλωση-Public Conference με θέμα «Doing More with Less – Αρχές Λιτής Διαχείρισης για τις Επιχειρήσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης» στο πλαίσιο του έργου Skills Balancing: “Balancing supply and demand of the professional skills needed in the interregional area” που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 17:00 – 20:00 στον 2ο όροφο της Βιβλιοθήκης Bissell του American College of Thessaloniki (ACT), Σεβενίδη 17, Ελαιώνες Πυλαίας, Θεσσαλονίκη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναλυθούν οι τρόποι μέσω των οποίων οι επιχειρήσεις μπορούν να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα με ελάχιστους πόρους και διαχειριζόμενες σωστά τα εργαλεία που διαθέτουν. Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπροσώπους επιχειρήσεων, εργαζόμενους, φοιτητές, σπουδαστές.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.


Με την υποστήριξη

http://www.anatolia.edu.gr/user_images/act_logo_small.jpg