Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Χορηγία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο Εργαστηριακό Κέντρο Κατερίνης

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μοναδική αμιγώς ελληνική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα προβλήματα
που αντιμετωπίζουν τα σχολεία. Πιστεύω της εταιρείας είναι ότι το σχολείο μαζί με την ψυχή που βάζουν οι δάσκαλοι και οι γονείς είναι η μόνη μας ελπίδα και οφείλουμε να το υποστηρίξουμε όλοι με όποιο τρόπο μπορούμε. Για τον λόγο αυτόν πρόσφατα παραχώρησε δωρεάν ένα ταμπλώ με σύστημα συναγερμού και ένα ταμπλό με σύστημα πυρανίχνευσης στο Εργαστηριακό Κέντρο Κατερίνης, με σκοπό την ενδυνάμωση τους σχολείου και την υποστήριξη των μαθητών του.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. πιστεύει ότι πρέπει να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο την εκπαίδευση, την παιδεία και τα σχολεία της χώρας μας, για να αντέξουν και να ανταποκριθούν στο ρόλο τους, αλλά και για να μεταδοθεί η γνώση και η παιδεία στο επίπεδο που μας αξίζει.

Ελπίζουμε η δική μας χειρονομία να βρει και άλλους μιμητές για το καλό των παιδιών μας που θα αποτελέσουν το αυριανό μέλλον, αλλά και για το καλό  του τόπου μας γενικότερα.


H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει βαθιά ριζωμένη ως εταιρική φιλοσοφία το δόγμα «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».