Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Απονομή Διπλωμάτων στους εθελοντές, που έλαβαν μέρος στην δράση του Δήμου Κατερίνης: «Οκτώβριος: Μήνας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού»

 ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015, στο 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε η απονομή
αναμνηστικών διπλωμάτων στους εθελοντές - καθηγητές και μαθητές που έλαβαν  μέρος στην δράση του Δήμου Κατερίνης: «Οκτώβριος: Μήνας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού».


Τον Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησε η  Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών  κ. Πόπη Τζουμέρκα - Μπατάλα, η οποία και απένειμε τα αναμνηστικά διπλώματα. Μεταξύ άλλων, η κ. Τζουμέρκα-Μπατάλα, τόνισε:
«Η επιτυχία της δράσης, οφείλεται κατ’ αρχήν στο ότι διανεμήθηκαν 3.000  έντυπα τα οποία μπήκαν σε σπίτια και ο κόσμος ενημερώθηκε και αφυπνίσθηκε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η βοήθειά σας λοιπόν ήταν πολύτιμη, ώστε η δράση μας να έχει αυτήν την  τεράστια ανταπόκριση. Για εμάς στον Δήμο, έστω κι αν ΜΙΑ ζωή καταφέρουμε να σώσουμε μέσα από  την ενημέρωση, είναι επιτυχία.


Ταυτόχρονα, η συμμετοχή σας στην πραγματοποίηση της δράσης, μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί δηλώνει την κοινωνική σας ευαισθησία. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους σας αλλά και στους καθηγητές σας που αγκάλιασαν το κάλεσμα του Δήμου Κατερίνης και ανταποκρίθηκαν με προθυμία. Ελπίζουμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε  συνεργασία και σε άλλες δράσεις  του Δήμου μας, γιατί η ενεργή συμμετοχή νέων ανθρώπων σε κοινωνικές δράσεις δημιουργεί μια νέα γενιά συνειδητοποιημένων πολιτών».