Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σημαντικές επαφές για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας σε αγορές του εξωτερικού  πραγματοποίησε η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας σε συνεργασία με την
Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Στα πλαίσια της  31ης Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia 2015 φιλοξενήθηκαν στην  Πιερία   επτά  εμπορικοί επισκέπτες (Hosted Buyers) από Γερμανία, Σουηδία, Δανία, Πολωνία Ρωσία και Βουλγαρία. Το ίδιο χρονικό διάστημα φιλοξενήθηκε και ο Travel Blogger Αντώνης Ιορδάνογλου.
Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, παρουσίασε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα της Πιερίας και του Ολύμπου ως προορισμού για όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα που παράλληλα απευθύνεται και σε όσους αναζητούν νέες προτάσεις για εναλλακτικές μορφές ταξιδιών. Οι επτά φιλοξενούμενοι εμπορικοί επισκέπτες (Hosted Buyers) περιηγήθηκαν σε όλα τα τουριστικά μέρη του νομού από τον Μακρύγιαλο έως τους Νέους Πόρους τον Όλυμπο και το Ελατοχώρι. Επισκέφθηκαν  πολλά ξενοδοχεία και τους παρουσιάστηκαν όλα τα χαρακτηριστικά του προορισμού που στο σύνολό τους καθιστούν την Πιερία ιδιαιτέρως ανταγωνιστική στην ευρύτερη περιοχή.
Οι εποικοδομητικές επαφές έδειξαν ότι η Πιερία  εμφανίζει δυναμική είτε ως νέος προορισμός, είτε ως προορισμός που μπορεί να υποστηρίξει πολλές, ακόμη και τις πιο περιζήτητες και αναπτυσσόμενες ταξιδιωτικές τάσεις στην τουριστική βιομηχανία.

Εκ μέρους του Δ.Σ.


Η Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός  Γραμματέας



Ευαγγελία Ξυπτερά Λάμπρου                                             Ηρακλής Τσιτλακίδης