Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Τα Μ.Μ.Ε πεθαίνουν μέσα στα ψέματα τους όποιος ήταν εκεί ξέρει τι ακριβώς έγινε ! ! !


Τα Μ.Μ.Ε πεθαίνουν μέσα στα ψέματα τους!

Εχθές  είδαμε όλα τα βασικά τηλεοπτικά κανάλια να βρίσκονται στη συγκέντρωση. Κανένα από αυτά δεν ήρθε για να γράψει την παραμικρή εικόνα από τη δράση και τις ομιλίες.

Ήρθαν μόνο για να γράψουν την αναστάτωση με τις δηλώσεις των μελών της ΧΑ και την αυστηρή περιφρούρηση των ποντίων, οι οποίοι είχαν ενημερώσει τη ΧΑ ότι είναι ανεπιθύμητη.

Δεν ξεκίνησε η συγκέντρωση με επεισόδια αλλά ξεκίνησε ειρηνικά στις 4:00 μμ.

Τη φασαρία τη δημιούργησαν τα κανάλια, τα οποία αντί να γράφουν τις ομιλίες περίμεναν να γράψουν μόνο τις δηλώσεις της ΧΑ. 
 Δεν τους επιτέθηκαν οι πόντιοι αλλά τους ζήτησαν να φύγουν και πως δεν έχουν θέση σε αυτήν την συγκέντρωση .

Όταν ο φορέας που διοργανώνει αυτήν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας η ΠΟΕ έχει κάνει ξεκάθαρα και με τον πλέον επίσημο τρόπο, γνωστή στους πάντες την θέση της μέσα από εμφανίσεις στις τηλεοράσεις με δελτίο τύπου στα ΜΜΕ πως δεν επιθυμεί την παρουσία της ΧΑ σε καμία εκδήλωση της, δεν νομίζω πως έχει αξία να ρωτάμε ποιος ξεκίνησε την φασαρία.

Κακώς ασχολούμαστε μαζί τους, νομίζω πως τους δίνουμε αξία πέραν του δέοντος.

Είναι γνωστό στο πανελλήνιο και όχι μόνο πως όλα τα ιδιωτικά ΜΜΕ εξυπηρετούν καθαρά και μόνο τις θέσεις και τα συμφέροντα των καναλαρχών.

Όσοι από εμάς εμπιστευόμαστε την ενημέρωση μας σε αυτά τα καθεστωτικά μέσα και σε αυτούς τους ακριβοπληρωμένους STAR " παραπληροφόρησης " είμαστε άξιοι τις τύχης μας.

Για να μην αναφερθώ στο παρελθόν και σε κάποιες επιλογές του οργανωμένου ποντιακού χώρου τέτοιων "δημοσιοκάφρων" για την παρουσίαση διαφόρων εκδηλώσεων.

Και όπως λέει και το παλιό ρητό "Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος" και στην προκειμένη περίπτωση έγινε το δεύτερο, μίας και αυτή η " λυκοπαρέα " δεν σεβάστηκε την ανακοίνωση των διοργανωτών που έλεγε ξεκάθαρα πως δεν επιθυμούμε να παρευρίσκεστε στις δικές μας εκδηλώσεις .

Όποιος ήταν εκεί, ξέρει τι ακριβώς έγινε...

Αυτοί που επέλεξαν τον καναπέ ας συνεχίζουν να τρώνε παραμύθι από την ΤV..

Αλχαζίδης Αναστάσιος 

 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=235464543188694&l=24e066a4ec