Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η Τ.Ο. Πιερίας του Λαϊκού Συνδέσμου συνεχίζει τον αγώνα της ενημέρωσης

Σε πόλεις και χωριά κάθε μέρα συνεχίζεται η ενημερωτική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας. Τα πρωινά συναγωνιστές στο ενημερωτικό τραπέζι του κινήματος στο κέντρο της
Κατερίνης ενημερώνουν τους πολίτες για το πρόγραμμα και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, ώστε όλοι να καταλάβουν ότι μόνο το εθνικιστικό κόμμα είναι σε θέση να φέρει ελπίδα και αξιοπρέπεια στον ελληνικό λαό. Ο κόσμος ενδιαφέρεται να πάρει φυλλάδια και εφημερίδες και να ενημερωθεί από τους συναγωνιστές.
Το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου πολυπληθές κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε τα χωριά Νέο Κεραμίδι, Αρωνάς, Λαγορράχη, Μελιάδι και Μοσχοπόταμος. Μέσα σε αυτούς και οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού: Νίκος Χρυσομάλλης με καταγωγή από το Παλιό Ελευθεροχώρι Πιερίας, η Μαρία Μπατάλα και η Κωνσταντίνα Νικολοπούλου από την Κατερίνη, ο Κυριάκος Σερδάρος από τον Κολινδρό Πιερίας και ο Δημήτρης Φωτίου από τον Λόφο Πιερίας.
Ο κόσμος χαιρόταν που τα παιδιά της Χρυσής Αυγής επισκέπτονταν τα χωριά τους. Παντού ακούγεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ευπρόσδεκτη στα χωριά. Αγρότες μας έλεγαν το πόσο δύσκολα είναι για αυτούς τα πράγματα και πόσο θα δυσκολέψουν περισσότερο. Συγκινητική ήταν η συνάντησή μας με οικογένεια που γύρισε από τον Καναδά μόνο και μόνο για να ψηφίσει την Χρυσή Αυγή. Ο αγώνας συνεχίζεται για όλους αυτούς τους Έλληνες που έχουν ανάγκη τη νίκη της Χρυσής Αυγής.