Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας με επικεφαλή τον πρόεδρο του Συλλόγου Μπογιατζή Αναστάσιο, επισκέφθηκε  τη Δευτέρα το Δημαρχείο της
Κατερίνης, όπου είχε εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας με τον  Δήμαρχο Κατερίνης  κ. Σάββα Χιονίδη, καθώς και την πρόεδρο του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης κ. Πιπίτσα Μακρίδου-Παρτσαλίδου.
Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος  συνεχάρη το νέο συμβούλιο για την εκλογή του. Στην συνέχεια  συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περαιτέρω συνεργασία του Συλλόγου με το Δήμο. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης κοινών εκδηλώσεων είτε σε χώρους που διαθέτει ο Δήμος , είτε στη στέγη του Συλλόγου Μικρασιατών.
Ο Τονίστηκε ότι ο Δήμος, θα στέκει πάντα αρωγός, ότι θα υπάρχει στενή συνεργασία  και ότι θα προάγει και θα  ενισχύει τις νέες πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό και την παιδεία. «Θα μας έχετε πάντα δίπλα σας να πραγματοποιούμε από κοινού πολιτιστικές εκδηλώσεις και παρεμβάσεις προς όφελος του πολίτη και της κοινωνίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.
Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί ολόθερμα τον Δήμαρχο κ. Σάββα Χιονίδη, για το κάλεσμα, για το ενδιαφέρον και για την στήριξη του προς τον Σύλλογο μας.

                                         Από το Διοικητικό  συμβούλιο                                                  
                                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                             Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου