Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Η  Γραμματεία του ΠΑΜΕ  Πιερίας  υλοποιώντας  το σχέδιο δράσης που αποφάσισε, με στόχο  την ενημέρωση  των εργαζομένων  για το 3ο     μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που
  ψηφίσαν όλα τα κόμματα  του κεφαλαίου,  Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί  με στόχο  να ετοιμάσει  το εργατικό κίνημα  για οργανωμένη, μαζική απάντηση  σε κυβέρνηση, Ε.Ε. και  κόμματα της πλουτοκρατίας  από τους εργαζόμενους, συνεχίζεται. 
Μέχρι σήμερα  πραγματοποίησε  δύο συλλαλητήρια τις μέρες που ψηφίζονταν τα προαπαιτούμενα μέτρα στην βουλή, έβγαλε  τραπεζάκι στην κεντρική πλατεία  Κατερίνης μοιράζοντας  ενημερωτικό υλικό στον κόσμο.
Έκανε  περιοδείες  στην Κατερίνη στα  εργοστάσια τροφίμων Κωνσταντόπουλος, ΚΑΛΑΣ, Αμβροσιάδης ενώ  έκανε και μαζική διαμαρτυρία  για το capital control  έξω από το κεντρικό κατάστημα της  Εθνικής τράπεζας στην Κατερίνη.
Με επιτυχία στέφθηκε  και η πρωτοβουλία  που πήρε μαζί με τα  αλλά ταξικά κινήματα  που διοργάνωσαν  Συνέλευση  Συνδικάτων, σωματείων συνδικαλιστών και εργαζομένων  για τη δημιουργία  ΛΑΪΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, κάνοντας  ένα βήμα παραπέρα  στην οικοδόμηση της κοινωνικής συμμαχίας. Προετοιμάζοντας  το εργατικό λαϊκό κίνημα για  σκληρές μάχες  απέναντι στη βαρβαρότητα που οικοδομούν   η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Ε.Ε., το  Δ.Ν.Τ. και τα κόμματα του κεφαλαίου μαζί με την  φασιστική Χ.Α. .
 Η  δράση συνεχίζεται  με  συνεδριάσεις  των Δ.Σ., με Γ.Σ. των  συνδικάτων, με συσκέψεις στο επίπεδο του κλάδου και της  επιχείρησης  καθώς  επίσης με  περιοδείες σε χώρους δουλειάς.
Γραφείο τύπου Π.Α.ΜΕ. Πιερίας