Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην Διημερίδα για την Ηλεκτρική Ασφάλεια της Σιβιτανιδείου Σχολής

Την Παρασκευή 8 Μαΐου και το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Σιβιτανίδειο Σχολή (Σ.Δ.Σ.Τ.Ε.) η Διημερίδα Ενημέρωσης για την Ηλεκτρική Ασφάλεια. Η Διημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Εθνικού Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας από την
Σιβιτανίδειο Σχολή σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 και τους Τομείς Ηλεκτρολογίας Ι & ΙΙ του Εργαστηριακού της Κέντρου.

Η διημερίδα ανέδειξε επιτυχώς την χρησιμότητα της έννοιας και της πρακτικής της Ηλεκτρικής Ασφάλειας στο χώρο του σπιτιού, στο χώρο της εργασίας, στο χώρο του σχολείου, στους δημόσιους χώρους κ.λ.π. Επίσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην Ηλεκτρική Ασφάλεια για όσους εμπλέκονται με τον ηλεκτρισμό,  κυρίως τους ηλεκτρολόγους.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, εδώ και 36 χρόνια  δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και ενημερώνει τους Έλληνες ηλεκτρολόγους & εγκαταστάτες για τις εξελίξεις στον ηλεκτρολογικό κλάδο. Ο κ. Αστέριος Αστερίου – Μηχανικός Πωλήσεων του Υποκαταστήματος Αθηνών, παρουσίασε στην Διημερίδα την πορεία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και ανέπτυξε την σημασία που έχει για την καθημερινή μας ζωή η γνώση γύρω από την Ηλεκτρική Ασφάλεια.

Την Διημερίδα έκλεισε ο Διευθυντής του Ε.Κ. της Σιβιτανιδείου Δ.Σ.Τ.Ε., κ. Κότσαλος Ευθύμιος, θέτοντας το νέο πλαίσιο και την ανάγκη συνέχισης της συγκεκριμένης δράσης, και ορίζοντας την έναρξη για τη νέα διοργάνωση στην επόμενη σχολική χρονιά, με ακόμα καλύτερες προοπτικές και προϋποθέσεις.