Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ματαιώθηκε το σχέδιο μεταφοράς της Ελλάδας εκτός Ευρώπης Εξιχνιάστηκε η δολιοφθορά!

“Stop! Ούτε βήμα πίσω, μένουμε Ευρώπη”! Διατρανώνεται σε ογκώδες συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Δια χειρός Αλιθέρση
Ματαιώθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας, με τη συνδρομή ξένων μυστικών υπηρεσιών, την τελευταία στιγμή, σατανικό σχέδιο δολιοφθοράς για τη μεταφορά της Ελλάδας εκτός Ευρώπης.
Οι αντιευρωπαϊστές δράστες, κινούμενοι με άκρα μυστικότητα, κατασκεύασαν ειδική πλατφόρμα πάνω στην οποία, με χειρουργικές κινήσεις και χωρίς να αντιληφθεί κανείς τίποτα, τοποθέτησαν ολόκληρη τη χώρα, αφού ήδη με ειδικούς γρύλους την είχαν ανυψώσει περίπου στο μισό μέτρο.
arthrografoi-alithersis-mataiothike-to-schedio-metaforas-tis-elladas-ektos-evropis2Εικάζεται ότι στον κρατικό μηχανισμό έχουν παρεισφρήσει επικίνδυνα αντιευρωπαϊκά στοιχεία κι αυτό, γιατί, μόλις την τελευταία στιγμή, λίγο πριν καταφέρουν να σύρουν τη χώρα εκτός Ευρώπης, ανέλαβαν δράση οι δυνάμεις ασφαλείας, ύστερα από σχετικό τηλεφώνημα περαστικού.
Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες ανακοινώσεις -αναμένονται από στιγμή σε στιγμή- πληροφορούμαστε ότι ο αρχηγός της συμμορίας έχει συλληφθεί, καθώς και ένα μεγάλο μέρος των δραστών, και ότι αναζητούνται από χωρίου εις χωρίον, εις όλην την επικράτειαν, οι ηθικοί αυτουργοί.
Μόλις διέρρευσε το συνταρακτικό αυτό νέο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά και με ιδιωτική πρωτοβουλία καλούν συνεχώς τον κόσμο να κατέβει στο Σύνταγμα, να εγγυηθεί τη δημοκρατία και να απαιτήσει ταυτόχρονα από την κυβέρνηση να διασφαλίσει, πάση θυσία και ανεξαρτήτως κόστους, την απρόσκοπτη ευρωπαϊκή πορεία σωτηρίας της χώρας μας, καθώς και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.
arthrografoi-alithersis-mataiothike-to-schedio-metaforas-tis-elladas-ektos-evropis3Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τέτοια, ώστε κατά χιλιάδες συρρέουν από όλες τις γειτονιές της Αθήνας προς το Σύνταγμα, κι αυτό πέρα από κάθε προσδοκία για τους αυθόρμητους διοργανωτές. Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι των βορείων προαστίων κατεβαίνουν με γρήγορο ρυθμό, συντεταγμένοι σε πεντάδες ή επτάδες, αφήνοντας πίσω τους υπερήλικες και μια μικρή φρουρά. Ακόμη και τα μωρά απ’ τις κούνιες πήραν μαζί τους οι νεαρές μητέρες, θέλοντας να δείξουν ότι και αυτά επιμένουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, την οποία και βλέπουν ως μονόδρομο.
Αυτήν τη στιγμή, κι ενώ βρίσκονται στο ύψος του Χαλανδρίου, τα συνθήματά τους σχεδόν ακούγονται μέχρι το Σύνταγμα… “Ευρώπη κι άμα θέλετε”, “Γιούνκερ, εσένα θέλουμε” “Αγκέλα, Αγκέλα είσαι σκέτη τρέλα κι όμορφη κοπέλα”, κι άλλα παρόμοια!
arthrografoi-alithersis-mataiothike-to-schedio-metaforas-tis-elladas-ektos-evropis4Ο γράφων δεν θα μπορούσε να απουσιάσει απ’ ένα τέτοιο πατριωτικό προσκλητήριο, μεγαλύτερο ίσως κι απ’ αυτό για τη Μακεδονία, όπως και οι χιλιάδες λαού, που, από ότι φαίνεται, η πλατεία Συντάγματος θα αποδειχθεί πολύ μικρή για να τις χωρέσει.
Το γαλάζιο της Ευρώπης και της Ελλάδας είναι το χρώμα που κυριαρχεί, με τα χρώματα των σημαιών και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών βέβαια να έχουν κι αυτά τη θέση τους.
Είμαι συνταξιούχος, λέει κάποιος δίπλα μας, και ήρθα να απαιτήσω από την κυβέρνηση να μην κάνει βήμα πίσω και να τιμωρήσει παραδειγματικά δια απαγχονισμού αυτούς που δόλια προσπάθησαν να απομακρύνουν τη χώρα μας από την Ευρώπη. Πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα το μέλλον, είπε! Τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας πρέπει να είναι περήφανα για μας. Οι θυσίες μας θέλω να πιάσουν τόπο!


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ