Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Καταγγέλει προπηλακισμούς ο Αιγινιακός στη Ζάκυνθο...

Τόσο ο προπονητής του Αιγινιακού, όσο και ο Πρόεδρός του, αναφέρθηκαν σε άσχημα γεγονότα που έγιναν σε βάρος τους, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς της Ζακύνθου!

Ο προπονητής του Αιγινιακού, Άγγελος Διγκόζης είπε μετά τον αγώνα: «Το να ξεκινήσουμε να μιλάμε για έναν ποδοσφαιρικό αγωνα από αυτά που βιώσαμε και ζήσαμε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στο νησί, νομίζω θα ήταν ασέβεια να το κάνω απέναντι στην ομάδα που υπηρετώ. Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι και αυτά που έγιναν εκτός αγώνα γιατί πραγματικά είναι κάτι που με λυπεί. Μπράβο στους παίκτες μου που προσπαθήσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δυστυχώς δεν το κατάφεραμε και το μόνο που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να έχουμε το κεφάλι μας ψηλά. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο και είναι η πρώτη φορά που θα δεν θα ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία. Πραγματικά δεν θα το πω. Εύχομαι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε η φιλοξενία να είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι περιμέναμε».
Καρανικόλας: Κινδύνεψαν ζωές!
Την απογοήτευσή του για όσα έγιναν στη Ζάκυνθο εξέφρασε και η διοίκηση του Αιγινιακού, μέσω του Προέδρου, Γεώργιου Καρανικόλα, που είπε: «Είμαι απογοητευμένος με αυτά που έγιναν στο γήπεδο της Ζακύνθου και θα σκεφτώ πολύ αν θα συνεχίσω να είμαι στον χώρο του ποδοσφαίρου. Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τα παλικάρια του Αιγινιακού που κατάφεραν να αγωνιστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες με αποτέλεσμα να μπορούν να βγουν σώοι και αβλαβείς από το νησί.
Αυτά που διαδραματίστηκαν από χθες (το Σάββατο) που ήρθαμε στο λιμάνι και προπηλακιστήκαμε από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας μέχρι και αυτά που έγιναν πριν τον αγώνα, κατά την διάρκεια και κυρίως στην ανάπαυλα πιστεύω ότι γυρίζουν το ποδόσφαιρο πίσω και μας φέρνουν σε εποχές πολύ παλιές. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Υφυπουργός κ. Κοντονής και πιστεύω να πήρε μια γεύση από αυτά που διαδραματίστηκαν.
Είναι λυπηρό στον 21ο αιώνα να γίνονται αγώνες κάτω από αυτές τις συνθήκες. Λυπάμαι. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτά που συνέβησαν στην Ζάκυνθο. Θα κάνουμε κάποιες ενέργειες σαν ομάδα. Εγώ προσωπικά με τον μεγαλομέτοχο δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε. Αυτά τα πράγματα δεν τιμούν εμάς σαν ανθρώπους. Κινδύνεψαν ζωές, είχαμε μικρά παιδά συνοδούς. Οι ποδοσφαιριστές μας προπηλακίστηκαν πριν, κατά την διάρκεια, στο ημίχρονο και στο τέλος χάσαμε και φεύγουμε ζωντανοί».
Ρεπορτάζ: Διονύσης Μπινιώρης