Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Φιλανθρωπική Δράση από το Mediterranean College

 Το Mediterranean College, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και σε συνεργασία:

  • με το Σύλλογο Σαμοθρακιωτών Στουτγγάρδης
  • με το Σύλλογο Γυναικών Στουτγγάρδης, εκπρόσωπος του οποίου είναι η πρόεδρος του StudentUnion του Mediterranean College κα Ειρήνη Καραγιάννη,
συγκέντρωσαν τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για λογαριασμό του ορφανοτροφείου «Μέλισσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Το Σωματείο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» ιδρύθηκε το 1921 και σκοπός του είναι η προστασία παιδιών που για διάφορους λόγους πρέπει να απομακρυνθούν από τη βιολογική τους οικογένεια.
Την παράδοση στο χώρο του ορφανοτροφείου έκαναν οι φοιτητές του Mediterranean College, παρουσία της διευθύντριας κας Βενιωτά Λίας και της προέδρου του Student Union του Mediterranean College κας Καραγιάννη Ειρήνης. Εκεί, τους υποδέχτηκε η διευθύντρια του ορφανοτροφείου κα Μαύρου Βασιλεία, όπου ευχαρίστησε άπαντες εμπλεκομένους για την φιλανθρωπική τους δράση και ζήτησε να μεταφερθούν οι ευχαριστίες εκ μέρους όλου του προσωπικού και των παιδιών που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο, στους δυο φορείς που βοήθησαν να συγκεντρωθεί το υλικό.
Η κα Μαύρου τόνισε, κατά το σύντομο χαιρετισμό της, πόσο σημαντικό είναι να λαμβάνονται τέτοιες πρωτοβουλίες από εκπαιδευτικούς φορείς, βοηθώντας το κοινωνικό έργο του ορφανοτροφείου.

Mediterranean College, Θεσσαλονίκη
Egnatia 2-4
tel.: +30 2310 547708
fax: +30 2312 202620  / website: www.medcollege.edu.gr