Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας επισκέφθηκαν την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης προκειμένου να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο τα «βήματα ζωής» των νέων του
τμήματος «κηπουρικής & δραστηριοτήτων καθημερινής ζωής»
Η ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων), δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1937 και διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. Σκοπός της ΕΛΕΠΑΠ, είναι η παροχή υπηρεσιών αποκατάστασης σε παιδιά, εφήβους και νέους με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.
Οι σπουδαστές της ειδικότητας Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων εθελοντισμού και κοινωνικής ευθύνης, την Τετάρτη 13 Μαΐου, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η δημιουργία γλυκών με βασικό συστατικό την αγάπη, σε συνεργασία με τους νέους του τμήματος κηπουρικής.
Το αποτέλεσμα πρόσφερε πολλά χαμόγελα στους νέους της ΕΛΕΠΑΠ, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επαναλάβουν την δράση!
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με υπευθυνότητα και αφοσίωση στη δέσμευση του για ποιοτική εκπαίδευση, σε συνδυασμό με το ιδιαιτέρως ευαίσθητο κοινωνικό του πρόσωπο, διοργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις καθ' όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς, οι οποίες στόχο έχουν αφενός την κατάρτιση και αφετέρου την ευαισθητοποίηση των σπουδαστών του.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406