Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στηρίζει το ΕΛΕΠΑΠ

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στηρίζει το ΕΛΕΠΑΠ
Ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας σε συνεργασία με τους νέους του σχολείου ΕΛΕΠΑΠ θα δημιουργήσουν γαστρονομικές απολαύσεις


Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΕΛΕΠΑΠ, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1937 και διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. Σκοπός του ΕΛΕΠΑΠ, είναι η παροχή υπηρεσιών αποκατάστασης των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.
Την Τετάρτη 13 Μαΐου από τις 10.00, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, από τις ειδικότητες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας, θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του ΕΛΕΠΑΠ.
Η επίσκεψη έχει ως στόχο την συνεργασία των νέων του σχολείου με τους σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού, προκειμένου να δημιουργήσουν μοναδικά γαστρονομικά πιάτα, με βασικό συστατικό την αγάπη!
Όταν η τέχνη των μελλοντικώνchef, συναντάει τη φαντασία των παιδιών του ΕΛΕΠΑΠ, το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα μας εντυπωσιάσει!
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με υπευθυνότητα και αφοσίωση στη δέσμευση του για ποιοτική εκπαίδευση, σε συνδυασμό με το ιδιαιτέρως ευαίσθητο κοινωνικό του πρόσωπο, διοργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις καθ' όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς, οι οποίες στόχο έχουν αφενός την κατάρτιση και αφετέρου την ευαισθητοποίηση των σπουδαστών του.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406