Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΠΑΟΚ: Πλήρωσε τα χρέη του και απελευθερώθηκε!

Σε εποχή ανάπτυξης μπαίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε τα χρέη του προς το δημόσιο.



Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε 10.886.811 ευρώ, κάνοντας χρήση της ρύθμισης των 100 δόσεων και απελευθερώθηκε από τον βραχνά των χρεών που τον βασάνιζε για χρόνια. Πλέον, ο ΠΑΟΚ κοιτά μπροστά και είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Μία ιστορική μέρα ξημέρωσε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από σήμερα ο βραχνάς των χρεών αποτελεί παρελθόν αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ολοκλήρωσε την αποπληρωμή τους
Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το 2012 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει ότι «τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη. Εγώ δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα δεν θα χρωστά ούτε ο ΠΑΟΚ πουθενά».
Σήμερα 12 Μαΐου 2015 γράφτηκε μια από τις σπουδαιότερες μέρες στη σύγχρονη ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο βραχνάς των χρεών αποτελεί οριστικά παρελθόν!
Ο Ιβάν Σαββίδης με προσωπικές ενέργειες ολοκλήρωσε σήμερα την αποπληρωμή των χρεών που εκκρεμοδικούσαν και βάραιναν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την προηγούμενη δεκαετία, εντάσσοντας την εταιρία στο πρόσφατο νομοσχέδιο που έδωσε τη δυνατότητα να αποπληρωθεί το σύνολο του χρέους.
Με την καταβολή 10.886.811 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από σήμερα απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ είναι η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επιλέγει την πλήρη αποπληρωμή χρέους της!