Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή της μητέρας στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή της μητέρας στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης
με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!


ΤοΑριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά στις εγκαταστάσεις του, μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή του ανθρώπου, τη μητέρα!
Στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με το Αριστοτέλειο Κολλέγιο,οι σπουδαστές και οι καθηγητές από τους Τομείς Προσχολικής Αγωγής, Ομορφιάς, Επισιτισμού και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, βρέθηκαν εκεί για να υποστηρίξουν την εκδήλωση.
Πιο συγκεκριμένα, οι σπουδάστριες του Τομέα Προσχολικής Αγωγής, σε συνεργασία με τους μαθητές του Αριστοτελείου Κολλεγίου κατασκεύασανδώρα και παρουσίασαν ποιήματα, τα οποία ήταν αφιερωμένα αποκλειστικά στις μητέρες.Παράλληλα, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες από τον Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα επιμεληθούν το χτένισμα και το μακιγιάζ των μητέρων!
Κατά τη διάρκεια της γιορτής, ο Τομέας Επισιτισμούπαρασκεύασε «λιχουδιές» και γλυκά για τους συμμετέχοντες και οι σπουδαστές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, έστησαν ένα πάνελ ευχών, όπου όλα τα παιδιά μπορούσαν να γράψουν μια ευχή για την μητέρα τους.

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 Θεσσαλονίκη, T. 2310 552406 www.iek-xini.edu.gr |iek@xinis.net | www.facebook.com/iekxinithessaloniki