Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ασφαλτοστρώσεις σε όλο το Παραλιακό μέτωπο από το Κέντρο Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων(ΚΑΣ) του Δήμου Κατερίνης

 Με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών συνεργεία του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης  προχωρούν με γοργούς ρυθμούς
σε ασφαλτοστρώσεις σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης. Οι παρεμβάσεις αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα(πλήρη ανακατασκευή) του οδικού δικτύου στις παράκτιες περιοχές του Δήμου Κατερίνης.


Τα συνεργεία του ΚΑΣ ολοκληρώνουν τις εργασίες τους στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας και ξεκινούν σήμερα, αντίστοιχες παρεμβάσεις στην Ολυμπιακή Ακτή σε υφιστάμενες οδούς των οποίων η παρούσα κατάσταση απαιτεί άμεση αντιμετώπιση.


Στον τόπο των έργών ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Φώτης Δρούγκας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Φώτης Δρούγκας, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες μετέβησαν στην Παραλία Κατερίνης, στο χώρο εκτέλεσης των εργασιών και επέβλεψαν την πρόοδο των εργασιών.  Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ τόνισε: « Φέτος είχαμε έναν δύσκολο χειμώνα όσον αφορά τις έντονες και μακράς διάρκειας  βροχοπτώσεις οι οποίες και δημιούργησαν πολλά προβλήματα σε πολλά σημεία στο οδικό δίκτυο του Δήμου μας. Οι καιρικές συνθήκες δεν μας επέτρεπαν όλο αυτό το διάστημα να κάνουμε άμεσες παρεμβάσεις όπου απαιτούνταν. Τώρα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε το βέλτιστο δυνατόν για να έχουμε τις υποδομές μας σε άριστη κατάσταση ενόψει τουριστικής σαιζόν. Αυτός άλλωστε είναι και ο σχεδιασμός που έχουμε κάνει με τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη. Να δώσουμε προτεραιότητα στο παραλιακό μέτωπο και μετά να προχωρήσουμε στην πόλη σε αντίστοιχες παρεμβάσεις».