Κυριακή 12 Απριλίου 2015

«Φιλικός Αγώνας Αγάπης» μεταξύ Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

 Ήταν όλοι εκεί! Γκάλης, Ιωαννίδης, Τσαρτσαρής, Παπαλουκάς και οι υπόλοιποι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές, δέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόσκληση της Διεθνούς Ένωσης
Αστυνομικών σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με σκοπό την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.



Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Nick Galis Hall με τον κόσμο να συγκεντρώνεται από νωρίς έξω από το γήπεδο, φέρνοντας μαζί του είδη πρώτης ανάγκης όπως ρουχισμό, τρόφιμα και φάρμακα για το Παιδικό Χωριό SOS γεμίζοντας έτσι τα καλάθια αγάπης.


Το Mediterranean College, ως ο αποκλειστικός χορηγός εκπαίδευσης, έδωσε γι' ακόμη μια φορά  το δυναμικό παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα στέλνοντας ένα κοινωνικό μήνυμα ενόψει των εορτών του Πάσχα.


Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών οι κύριοι Νίκος Γκάλης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Λευτέρης Κακιούσης και Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ ο πρόεδρος των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης συγκέντρωσε τις υπογραφές των παικτών σε μια φανέλα την οποία θα παραδώσει στον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλή Ξυνή για την μακρόχρονη προσφορά του στον Αθλητισμό.


Οι παίκτες των δύο ομάδων, έδωσαν ένα ξεχωριστό δώρο σε κάθε παιδί που φιλοξενείται στο Παιδικό Χωρίο SOS


Η είσοδος ήταν ελεύθερη και μετά το τέλος του αγώνα, μικροί και μεγάλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες των δύο ομάδων.

Πληροφορίες: Mediterranean College: Εγνατία 2-4, Θεσσαλονίκη