Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Το Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ελληνίδες, Έλληνες, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, εύχομαι σε όλους σας ΚΑΛΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ψυχών και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην δοκιμαζόμενη Πατρίδα μας.

Τον περασμένο χρόνο τις ευχές αυτές σας τις απέστειλα μέσα από ένα κελί των φυλακών, σήμερα σας τις αποστέλλω από μία άλλου είδους φυλακή, αφού τόσο εγώ όσο και άλλοι συναγωνιστές μας ευρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό! Για πρώτη φορά στην ελληνική πολιτική ιστορία χρησιμοποιήθηκαν τόσο σκληρά μέτρα σαν αποτέλεσμα μιας ολοφάνερης πολιτικής σκευωρίας. Μη λησμονείτε ότι ευρίσκονται στην φυλακή αυτές τις Άγιες Ημέρες Συναγωνιστές μας, οι οποίοι δεν κατηγορούνται για καμία εγκληματική πράξη. Την πολιτική αυτή σκευωρία έστησαν σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί με σκοπό την πολιτική και ηθική μας εξόντωση.

Με αφορμή ένα τραγικό περιστατικό και εφαρμόζοντας τον απάνθρωπο νόμο της συλλογικής ευθύνης, έχοντας στο πλευρό τους στην βρώμικη αυτή υπόθεση πληρωμένους κονδυλοφόρους, προσπαθούν να μας εξοντώσουν. Όμως ο Ελληνικός Λαός αντιστέκεται και έτσι σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, οι οποίες ακολούθησαν την φυλάκισή μας αναδειχθήκαμε στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!

Είμαστε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες. Δεν μπορούν να κλονίσουν την ΠΙΣΤΗ μας. Εύχομαι ετούτη η Λαμπρή να βρει όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με υψηλό φρόνημα και ακμαίο το ηθικό. Γιατί πάντοτε κάθε Γολγοθά ακολουθεί μία Ανάσταση.

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ