Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Η Ποδηλατική ομάδα του Α.Μ.Ο.Ε. συμμετείχε στο 18ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε ο εκπρόσωπος του Α.Μ.Ο.Εξοχής  Δημήτρης Μηλιώρης από το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης  Γυμναστών  Βορείου Ελλάδος που
πραγματοποιήθηκε το τριήμερο που μας πέρασε στην Θεσσαλονίκη.


Πολλά και εντυπωσιακά θέματα ειπώθηκαν σχετικά με τις νέες μεθόδους στην ποδηλασία , ιδιαίτερα σαν μέσο άσκησης και αναψυχής. Ιδιαίτερη εντύπωση και αίσθηση προκάλεσε για μία ακόμη φορά το γεγονός της ανακοίνωσης κατασκευής πίστας ολυμπιακών προδιαγραφών για Β.Μ.Χ. στην Θεσσαλονίκη! Ο Α.Μ.Ο.Ε. είναι από τους πρώτους συλλόγους που ασχολήθηκαν και πραγματοποίησαν ποδηλατικούς αγώνες BMX 

Ο καλύτερος αθλητής που είχε ποτέ η Πιερία μέχρι τώρα στο ΒΜΧ ήταν ο Λεωνίδας Μπανούσης (πρώτος σε όλες τις κατηγορίες ΒΜΧ το 2009 Κρήτη).
Από φέτος (το ολυμπιακό) άθλημα του ΒΜΧ,  μαζί με άλλα είδη ποδηλασίας φυσικά, μπαίνει και στα σχολεία με πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ΜΟΝΟ όσοι μαθητές  καταθέσουν και ΔΕΛΤΙΟ αθλητή Ε.Ο.Π.! 


Οι εγγραφές συνεχίζονται για όσους θέλουν (επίσημα δελτίο αθλητή) να ασχοληθούν σοβαρά με την ποδηλασία σαν μέσο άσκησης και αναψυχής. Για τα σχολεία που θέλουν μια επίσημη παρουσία του ολυμπιακού αθλήματος του ΒΜΧ ή οποιαδήποτε πληροφορία για αγώνες ποδηλασίας , δεξιοτεχνίες κλπ μπορούν να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ “EXTREME”, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΤΗΛ: 23510 73977
 ΕΞΟΧΗ ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Μ.Ο.Ε. ΛΑΖΑΡΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΤΗΛ: 6972607175

Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Εξοχής συνεχίζει να διοργανώνει πετυχημένους πανελλήνιους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλου  μοτοσυκλέτας.

Από το Δ.Σ.
Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ