Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Συμμετοχή Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην Detrop

 Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας «μαγειρεύει» στην Έκθεση Detrop

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, γι’ ακόμη μια φορά συμμετέχει ενεργά στην  24η Διεθνή
Έκθεση Τροφίμων-Ποτών-Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «Detrop».
Περισσότερους από 500 εκθέτες από τον χώρο των Τροφίμων-Ποτών-Μηχανημάτων & Εξοπλισμού έχει προσελκύσει η έκθεση που διοργανώνεται από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 
Η έκθεση επιδεικνύει φέτος ιδιαίτερο δυναμισμό και αναμένεται να αποτελέσει για μια ακόμη φορά επίκεντρο της βιομηχανίας των τροφίμων και των ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Φιλοξενούν άλλωστε μια ευρεία γκάμα εκθετών, από παραγωγούς, βιομηχανίες, χονδρεμπόρους μέχρι εισαγωγείς και αντιπροσώπους  τροφίμων, ποτών και οίνου, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από όλη την Ελλάδα και αναπτύσσονται σε επτά περίπτερα.
Το έμπειρο και ταλαντούχο team και οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού - Τουρισμού, θα δημιουργήσουν live μια ποικιλία από πρωτότυπες αλμυρές & γλυκές δημιουργίες, αποκαλύπτοντας… μυστικά της Μαγειρικής Τέχνης από την ελληνική και διεθνή κουζίνα .
Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται για τα προγράμματα σπουδών του Chef School του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, καθώς και για τα εξειδικευμένα σεμινάρια που παρέχει ο Τομέας Επισιτισμού του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ1, αλλά και να εκμεταλλευτούν τα προνομιακά δίδακτρα που θα ισχύουν μόνο για τις ημέρες της έκθεσης.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με αυξημένη την αίσθηση της ευθύνης για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, στηρίζει και συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, που προσφέρουν στους σπουδαστές του εμπειρικές γνώσεις στον χώρο που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν.

Πληροφορίες: Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 552 406, www.iek-xini.edu.gr, iek@xinis.net