Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “Κοινωνία αξιών“

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Η “κοινωνία αξιών“ ανταποκρινόμενη στο θεσμικό της πολιτικό καθήκον, να  εκπροσωπεί με συνέπεια και υπευθυνότητα τους ψηφοφόρους της στη διαμόρφωση πολιτικής επί όλων των σημαντικών κοινωνικών προβλημάτων του τόπου, επισκέφθηκε με κλιμάκιό της σήμερα τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νίκο Παρασκευόπουλο και του κατέθεσε  τις ολοκληρωμένες προτάσεις της για :
-      την “Αναμόρφωση του Σωφρονιστικού Συστήματος της χώρας”
-      την “Καταπολέμηση της Διαφθοράς”.
Το κλιμάκιο αποτελείτο από τον Πρόεδρο της “κοινωνίας αξιών” κ. Στέλιο Φενέκο, τον Συντονιστή του τομέα Δικαιοσύνης κ. Πολυχρόνη Κοκκινίδη και την Συντονίστρια Oργάνωσης κ. Νικολέτα Διαμαντάκου - Ροδοπούλου.
Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε επίσης και για την πρόθεση της “κοινωνίας αξιών” να συνεχίσει τις πολιτικές παρεμβάσεις και ζήτησε να υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και καλής συνεργασίας όσον αφορά τα ζητήματα του τομέα του.

Η “κοινωνία αξιών”, θα συνεχίσει τη δημιουργική, ενεργητική της πολιτική, με ανάλογες επισκέψεις και σε άλλους κυβερνητικούς λειτουργούς, καταθέτοντας τις πλήρως επεξεργασμένες προτάσεις της για τα σημαντικά ζητήματα πολιτικής και τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα του τόπου,  σε κυβερνητικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.