Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ.ΣΙΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
Ο δημοτικός σύμβουλος  Πύδνας- Κολινδρού κ. Σιανίδης Δημήτριος, κατά την επίσκεψή του
στα Ρυάκια συζήτησε με κατοίκους και τον πρόεδρο του χωριού κ. Κακάνη Βασίλειο για τα υψηλά τιμολόγια της ύδρευσης και της άρδευσης.
Ύστερα από πέντε ολόκληρα χρόνια  από την ημέρα που ο ίδιος σαν δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας ψήφισε την αύξηση των τελών ύδρευσης για τα Ρυάκια φαίνεται ότι διαπιστώνει πόσο λάθος ήταν εκείνη η απόφαση με την οποία αυξήθηκε το τιμολόγιο της ύδρευσης.
Τη διαπίστωση αυτή την κάνει στα Ρυάκια, στο χωριό του νυν Αντιδημάρχου κ. Κώστα Κακάνη ο οποίος ήταν ο μόνος δημοτικός Σύμβουλος της τότε πλειοψηφίας που δεν ψήφισε την απόφαση για την αύξηση των τελών ύδρευσης. 
Το να αντιπολιτεύεται ένας δημοτικός σύμβουλος  τα κακώς κείμενα σε ένα Δήμο είναι και θεμιτό και αναγκαίο για την αναβάθμιση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης και τη λειτουργία της ίδιας της δημοκρατίας .
Το να αποσιωπά ή να ξεχνά ένας δημοτικός σύμβουλος ότι  τα κακώς κείμενα σε ένα Δήμο τα δημιούργησε  ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν από τη θέση της πλειοψηφίας είναι  πρωτόγνωρη πρακτική που ξεπερνά κάθε όριο θράσους και υποτιμά βάναυσα τη νοημοσύνη των κατοίκων των Ρυακίων.