Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 37χρονος ημεδαπός στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες

Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ακόμα ένας άγνωστος συνεργός του

Αφαίρεσαν από 2 οικίες κοσμήματα συνολικής αξίας 1.300 ευρώ
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (21-2-2015) το βράδυ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 37χρονος ημεδαπός για κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες στην Αλεξάνδρεια. Επίσης στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ένας ακόμα άγνωστος συνεργός του.
Ειδικότερα, ο 37χρονος, ενεργώντας με την μέθοδο της αναρρίχησης διέρρηξε μπαλκονόπορτα διαμερίσματος ιδιοκτησίας 41χρονου και αφαίρεσε ένα χρυσό σταυρό αξίας 800 ευρώ, κατά δήλωση παθόντα, ενώ ο άγνωστος συνεργός του, τον ανέμενε σε όχημα, ενεργώντας ως «τσιλιαδόρος».
Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ο 37χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το αφαιρεθέν κόσμημα και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη, ενώ ο άγνωστος συνεργός του διέφυγε με το όχημα και αναζητείται.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα είχαν διαρρήξει ακόμα ένα διαμέρισμα στην Αλεξάνδρεια, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.
Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.