Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΕΛΑΣ: Βαρβάρα Γελαδάκη - Ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος

Οι εκλογές τη; 25ης Ιανουαρίου είναι η σύγκρουση δυο αντιλήψεων για την Ελλάδα και τον κόσμο. Η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς εγγυόνται τη σταθερότητα και την ευρωπαϊκή πορεία
της χώρας, ισότιμη συμμετοχή στην Ευρώπη και την πορεία προς το μέλλον, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει μια κενόδοξη επιστροφή στο πολιτικό παρελθόν. Η λογική της παροχολογίας και των συντεχνιών, μαζί με έναν ανύπαρκτο πολιτικό σχεδιασμό οδηγούν σε μια σημαία ευκαιρίας, που φοβάται η Ευρώπη.
Η Ν Δ ήταν και  παραμένει η παράταξη των μεταρρυθμίσεων σε έναν σύγχρονο κόσμο, όπου η χώρα μας πρέπει να έχει ισχυρή παρουσία και ρεαλιστικές προτάσεις. Προχωράμε μπροστά για μια ισχυρή ανεξάρτητη κι ευρωπαϊκή πορεία στο  μέλλον.
Βαρβάρα Γελαδάκη
Ιατρός Βιοπαθολόγος

Υποψ. Βουλευτής Β΄Αθηνών Ν. Δ. 


Υποσημείωση: Η Βαρβάρα Γελαδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι Ειδ. Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου και από το 2009, εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, Αγία Όλγα-Κωνσταντοπούλειο.
Ξεκινώντας ως μέλος της τοπικής της Ν.Δ. στην Ν. Ιωνία εισήλθε στην ενεργό πολιτική δράση και αποτέλεσε ιδρυτικό στέλεχος της νομαρχιακής της Ν.Δ. στο Βελιγράδι.
Από το 2005 έως το 2009, ήταν Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας «ΠΙΝΔΟΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ – ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΧΥΜΟΙ – ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – Α.Ε.», με διακριτικό τίτλο «ΝΕΡΟ ΠΙΝΔΟΥ Α.Ε.»
Αποτέλεσε Γενική Διευθύντρια, για το διάστημα 2007-2009, της εταιρείας «AB CAPITAL CONSULTING D.O.O.», με έδρα το Βελιγράδι και αντικείμενο Διεθνές Εμπόριο Μετάλλων / Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.
Είναι Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. της ΜΚΟ «ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», με κύρια ενασχόληση την αφιλοκερδή προσφορά Ιατρικής βοήθειας στην Τρίτη ηλικία καθώς και Ειδικός Γραμματέας του Πολιτιστικού, Λαογραφικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Σουνίου και Ποσειδωνίας «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ».
Με την αποφοίτηση της από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, γίνεται ενεργό μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων (American College Alumni Association).

Μιλάει αγγλικά, σερβικά, γερμανικά, ιταλικά, βουλγαρικά και ισπανικά και έχει εργαστεί ως μεταφράστρια σε πολυεθνικές εταιρείες, στο αντικείμενο των συμβάσεων.
Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο του Στρασβούργου, σε Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Νέων, με θέμα «Αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του Μάαστριχτ και οι επιπτώσεις τους για την Ελλάδα» και ήταν Αντιπρόσωπος Σερβικών Πανεπιστημίων για την Ευρώπη και την Αφρική.

Από το 2004, ξεκίνησε να προσφέρει εθελοντική ιατρική εργασία, στην Παθολογική Κλινική του Ιατρικού Αθηνών, με την Ιατρική Ομάδα του καθηγητή κ. Δούκα. Έχει επιτύχει να οργανώσει μια ομάδα ιατρών και τεχνικών για την προσφορά δωρεάν τεστ ακουστικής ικανότητας στην τρίτη ηλικία, σε μια συνεργασία με τα ΚΑΠΗ των δήμων Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Δάφνης – Υμηττού, Πεύκης καθώς και με Ιδρύματα ατόμων με ειδικές ικανότητες.

Το 2006 έθεσε υποψηφιότητα για Νομαρχιακή Σύμβουλο, με τον συνδυασμό της Υπερνομαρχίας Δράσης.
Στις Εθνικές Εκλογές του 2009 και του 2012, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θέτει υποψήφια Βουλευτής της Β’ Εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών.