Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ειδικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων

Στο πλαίσιο των ελέγχων συνελήφθησαν 11 άτομα σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

Ειδικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (08-01-2015) για τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 11 ατόμων σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Σέρρες.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθη στην Κατερίνη, 34χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με συνολική ποινή φυλάκισης 16 ετών και χρηματική ποινή 8.000 ευρώ, για απλή συνέργεια σε διευκόλυνση εξόδου από την χώρα μη νόμιμων μεταναστών.
Επιπλέον, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθησαν στις Σέρρες, ένας 63χρονος, ένας 48χρονος και μία 37χρονη, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολικές ποινές φυλάκισης που κυμαίνονταν από 6 έως 13 μήνες, για κατά περίπτωση το αδίκημα της κλοπής και της απόπειρας κλοπής.
Παράλληλα, συνελήφθησαν άλλα 7 άτομα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Σερρών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.
Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον με αμείωτη ένταση.
Οι συλληφθέντες οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.