Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΑΕ Δρυάνιστα-Αναγέννηση Κολινδρού 2-1 - Βίντεο με δηλώσεις

Τη νίκη με 2-1 πήρε η ΑΕ Δρυάνιστα με αντίπαλο την ιστορική Αναγέννηση Κολινδρού και «πάτησε» στην ασφαλέστατη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ά κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας.

Οι γηπεδούχοι αφού κατάφεραν αρχικά να κάνουν την ολική ανατροπή κι ενώ έχαναν με 0-1 από νωρίς στο ξεκίνημα του αγώνα, απέφυγαν την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος με την Αναγέννηση να πιέζει ασφυκτικά αλλά τον τερματοφύλακα Αργυρόπουλο και την άμυνα του, να κρατάνε τελικά το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Κατσιαμήτας έβαλε μπροστά στο σκόρ την ομάδα του πρίν συμπληρωθούν τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα με εξαιρετικό δυνατό σουτ και χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Αργυρόπουλο.

Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενουμένων όμως δε κράτησαν για πολύ αφού λίγο αργότερα ο Χρυσόπουλος με διπλή προσπάθεια πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης Μοσχίδη και έφερε το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το 2-1 για τους γηπεδούχους έγινε με το φοβερό σουτ του Βαρμάζη. Ο επιτελικός χαφ της Δρυάνιστα με πραγματικό κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του Κολινδρού, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Μοσχίδη και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ.

Έτσι πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος με την Αναγέννηση να δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις της. 

Η ομάδα του Κολινδρού πίεσε ψηλά, δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει και τελικά υπέκυψε στις προθέσεις των παικτών της Δρυάνιστα για τη νίκη και τους 3 σημαντικότατους για τη συνέχεια βαθμούς, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε και τη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων στο 85΄όταν ο νεαρός Μιτακίδης βγήκε απέναντι στον Μοσχίδη αλλά το γήπεδο του χάλασε το πλασέ που επιχείρησε για να σκοράρει για 3η φορά βγάζοντας νωρίτερα απο το άγχος της νίκης την ομάδα του.

Ο τερματοφύλακας Αργυρόπουλος κράτησε όρθια την ομάδα του όποτε αυτό χρειάστηκε και ειδικότερα στην επανάληψη.

Διαιτητής ήταν ο Κώστας Λαφατζής με βοηθούς τους Στάθη Φυρινίδη και Ιερόθεο Αναστασιάδη.

ΑΕ Δρυάνιστα (Χρήστος Χασιώτης): Αργυρόπουλος, Γκόλιας (85΄ Τζιμίκας), Σόβα, Βασιλείου (46’ λ.τ. Σταβογιάννης Ν.), Τάκος, Καραμέλιος, Χρυσόπουλος, Βασιουρής Δ. (72΄ Μπαντής), Μιτακίδης, Βαρμάζης, Βασιουρής Χ.


Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Τζιόκας): Μοσχίδης, Τσιάμης, Γιαουτζής Γ.(72΄ Μπαντές), Χρυάφης, Αργυρόπουλος, Κουκουμάπας, Τραούδας, Μπουρανής, Κονιανής (88΄ Πλιάμης), Κατσιαμήτας, Γιαουτζής Ο. (64΄ Ματσιανούδας).

http://pieriasport.blogspot.gr/


Δείτε βίντεο του αγώνα

ΑΕ Δρυάνιστα-Αναγέννηση Κολινδρού 2-1 (βίντεο)