Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Κατερίνη: Βρέθηκε νεκρή η Μαρίνα που είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι

Κατερίνη: Σκότωσε την κοπέλα που βλέπετε με δύο μαχαιριές στην καρδιά - ''Σκέπασε'' τη δολοφονία κάτω από ένα
πάπλωμα !


Ο δολοφόνος ομολόγησε στην αστυνομία και περιέγραψε τόσο τις στιγμές του φονικού όσο και τα όσα έκανε για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες...

Με δύο μαχαιριές στην καρδιά έκοψε το νήμα της ζωής της 30χρονης Μαρίνας Κουκουλιάτα από την Κατερίνη, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουνίου του 2014(διαβάστε εδώ), ένας 33χρονος ''φίλος'' της. Το ομολόγησε σε αστυνομικούς υποδεικνύοντας μάλιστα το σημείο που αρχικά μαχαίρωσε την άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια κάλυψε το άψυχο σώμα, της άλλοτε αγαπημένης του.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του δολοφόνου, κατόπιν άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου. Δουλεύοντας συστηματικά έφτασαν στην άκρη του νήματος, κάνοντας τον δράστη να ''σπάσει'' και να ομολογήσει.
Όπως είπε ο 33χρονος, τη μέρα της δολοφονίας πήγε με την άτυχη Μαρίνα σε ένα κτίριο, σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από την αστυνομική διεύθυνση Πιερίας, προκειμένου να μιλήσουν. Η συζήτηση όμως πήρε απρόβεπτη τροπή όταν η 30χρονη του ζήτησε να διακόψουν κάθε επικοινωνία και επαφή.
ΦΩΤΟ από Εφημερίδα Espresso
ΦΩΤΟ από Εφημερίδα Espresso

Τότε, όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, θόλωσε και ύστερα από σύντομη λογομαχία, τη μαχαίρωσε δύο φορές στην καρδιά. Η άτυχη κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα και λίγο αργότερα άφησε στο σημείο την τελευταία της πνοή. Ο δράστης σκέπασε το πτώμα της με μία κουβέρτα και ένα πάπλωμα, με τους αστυνομικούς να μην έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπήρχε στο έγκλημα και συνεργός.


Η σορός της 30χρονης εντοπίστηκε, μετά από υπόδειξη του συλληφθέντα, στην παραπάνω εγκαταλειμμένη οικία, ενώ στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας για την εξερεύνηση του χώρου. Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως. 

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

http://www.newsit.gr/