Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Τζάμπα ήττα για τον Αιγινιακό από τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1

Αιγινιακός- Ολυμπιακός Βόλου 1-2 (video,photos, δηλώσεις)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Διμαντόπουλο, ο Ολυμπιακός Βόλου, κέρδισε
εκτός έδρας 2-1 τον Αιγινιακό. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήθελε να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα, από τον Τύρναβο και το κατόρθωσε. 
Ίσως το καλύτερο παιχνίδι της 9η αγωνιστικής. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξήχθη, σε κακό αγωνιστικό χώρο, οι δυο ομάδες προσέφεραν καλό θέαμα. Στο Αιγίνιο, έβρεχε για 20 μέρες, οπότε είχε εξήγηση ο κακός αγωνιστικός χώρος.    
Μοιρασμένος το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, μπήκαν ευδιάθετοι και προσπάθησαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Γκολ δεν μπήκε, αλλά οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ,
Με το καλημέρα, ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά την σέντρα ο Μπιτάνγκ, λίγο από την μεγάλη περιοχή, σούταρε δυνατά και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Η φάση στο 43ο δευτερόλεπτο του αγώνα! Στο 7 λεπτό, ο Γιαζιτζόγλου,σέντραρε και  ο Κουτσοσπύρος στη γωνία της μικρής περιοχής αμαρκάριστος πήρε γυριστή κεφαλιά που χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού κι έφυγε άουτ.  
Το δεύτερο ημίχρονο, ακόμα καλύτερο. Γκολ, φάσεις και διάθεση για ποδόσφαιρο, από όσους αγωνίσθηκαν.  
Σε διάστημα 14 λεπτών, η μπάλα κατέληξε τρεις φορές στο τέρμα. Δύο για τον Ολυμπιακό και μια για τον Αιγινιακό. Στο 52ο  Χιντζίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφθασε στον Διαμαντόπουλο που από πλάγια θέση στη μικρή περιοχή, σούταρε και άνοιξε το σκορ  . στο 64΄ο Λιόλιος έκανε ένα τραγικό λάθος, αφού έσκυψε αφήνοντας την μπάλα για τον τερματοφύλακά του που ήταν όμως μακριά , ο Διαμαντόπουλος το εκμεταλλεύτηκε και  με πλασέ πάνω από τον Τόλιο, έκανε το 2-0.  Στο 66’ σειρά των γηπεδούχων να σκοράρουν. Ο Γιαζιτζόγλου σέντραρε και ο Κουτσοσπύρος με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν, όμως στα εναπομείναντα λεπτά οι του Ολυμπιακού αμύνθηκαν σωστά. Ο Κολίτση όποτε χρειάστηκε είχε γρήγορες και σταθερές εξόδους, "καθαρίζοντας" τις σέντρες.
Συνθέσεις:
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Αραμπατζής, Λιόλιος (73' Ρίκκα), Μπάρος, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος (67' Δεμηρτζόγλου), Ζούρκος, Φαμπίνιο, Πέντα, Κουτσοσπύρος, Κ. Αχαλινόπουλος (91' Κυνηγόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κολίτση, Ζέρης, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Χιντζίδης, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Νικολιάς (79' Μέζα), Μπιτάνγκ, Θέος (84' Κορνελάτος), Διαμαντόπουλος (93' Κεσίδης).
Βίντεο από τον χθεσινό αγώνα



Διαμαντόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι»

Μπορεί ο Αιγινιακός να ηττήθηκε 2-1 στην έδρα του από τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος είδε την ομάδα του να είναι καλύτερη στο γήπεδο από τον αντίπαλο.
«Εκτός των πρώτων 15 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, ο Αιγινιακός ήταν ο κυρίαρχος. Στο ξεκίνημα κάναμε λάθη και ήμασταν σε σύγχυση. Στο υπόλοιπο ήμασταν πρωταγωνιστές. Ελέγχαμε το ματς και επί της ουσίας δείξαμε στη λάσπη ότι μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο ουσίας», ανέφερε ο έμπειρος προπονητής.

Κούτσης: «Σπουδαία νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Κούτσης από τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στην έδρα του Αιγινιακού.
«Είναι μία σπουδαία νίκη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ήρθε απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο και δεύτερον γιατί το γήπεδο όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν όλο και πιο δύσβατο. Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει στη φάση με το δοκάρι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αγωνιστικότητα που έδειξαν, το πάθος και την αποφασιστικότητα στις προσωπικές μονομαχίες», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου.