Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΚΡΙΣΗ SILVER AWARDS για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην τελετή απονομής των βραβείων EBEN GR 2014

 Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου, πραγματοποίησε την Ετήσια Τελετή Απονομής των AWARDS EBEN GR 2014, την
Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Η OLYMPIA ELECTRONICS AE, η μεγαλύτερη αμιγώς Ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, απέσπασε το βραβείο SILVER AWARDS.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής για την Επιχειρηματική Ηθική και την Εταιρική Υπευθυνότητα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες με θέμα: «Οι Ηθικές Αξίες για Κοινωνική Ευημερία». Την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησε ο Εμπορικός Διευθυντής της, κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση με ομιλία στην ενότητα της Βιομηχανίας και έλαβε και το βραβείο από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΝ, κ. Αντώνη Γκορτζή.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο κ. Γιάννης Μανιάτης, Υπουργός Περιβάλλοντος  Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο κ. Michael Asslander, καθηγητής Επιχειρηματικής Ηθικής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δρέσδης  και μέλος της Διοικούσας επιτροπής του EBEN Europe, o κ. Αθανάσιος Καράμπελας, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας  SIVOTA DIAMOND SPA RESORT, ο κ. Γεώργιος Αλεξανδράτος, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ) και Πρόεδρος στο Hellenic Hull Mutual, ο κ. Κώστας Σισμανίδης (ALLSEAS MARINE) Manager DPACSO  HSEQ Department, η κ. Δανάη Μπεζαντάκου Managing Director NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS, o κ. Μάκης Προβατάς Διευθύνων Σύμβουλος VIVECHROM S.A. και ο κ. Ευστάθιος Λοΐζος Μέλος του Δ.Σ. της ΙΟΝ Α.Ε.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η ALPHA BAMK, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η ALLSEAS MARINE SA, η ENTERPRISES SHIPPING & TRADING SA και η TSAKOS SHIPPING AND TRADING SA.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εφαρμόζει εδώ και χρόνια συστήματα και πολιτικές που συμβάλλουν στην εταιρική αειφόρα ανάπτυξη αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία. Σκοπός της εταιρείας είναι να αναδείξει και να διαδώσει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της επιχειρηματικής ηθικής.