Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Ν.Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ", με αφορμή την έναρξη της νέας πολιτιστικής περιόδου 2014-2015

 Με τις ευλογίες του νέου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιου, τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Οκτωβρίου στην Πολιτιστική μας Στέγη ο
καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα πολιτιστική περίοδο 2014-2015. Ο Σεβασμιώτατος, εισερχόμενος για πρώτη φορά στην αίθουσα του Συλλόγου μας, εξέφρασε τις θετικές του εντυπώσεις και ευχήθηκε ευλογία και δύναμη στα μέλη του ΔΣ για να συνεχίσουν με εξίσου δημιουργικό ζήλο το πολιτιστικό έργο που έχουν αναλάβει, έργο το οποίο στοχεύει στη διατήρηση και διάδοση της κοκκινοπλίτικης παράδοσης. Παράλληλα τόνισε πως ο ίδιος θα είναι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στις πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου μας.

Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Πιερίας κ.Χριστογιάννης Δημήτριος, εκπρόσωπος της Βουλευτή Πιερίας κ. Μάνης-Παπαδημητρίου Άννας, ο εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Πιερίας κ. Ρουκάς Δημήτριος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιουμίδης Αλέξανδρος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μακρίδου - Παρτσαλίδου Πιπίτσα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παπαζήσης Αναστάσιος, η νεοεκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος κ.Ελευθεριάδου Ροδή και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φάκας Ιωάννης.

Επίσης, παρευρέθηκε κοντά μας ο Πρόεδρος του Αδελφοποιημένου Συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας "ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ" κ.Θεοδωρογιαννάκης Ιωάννης με μέλη του ΔΣ, ο Πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου "Παναγία Σουμελά" κ. Κασιμίδης Άρης, ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Σβορώνου κ.Χρηστακίδης Ιωάννης, ο Εμπορικός Διευθυντής της εφημερίδας "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" κ. Μπαραλιάκος Ξενοφών καθώς και μέλη και φίλοι του Συλλόγου. Με το πέρας της τελετής, προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους κοκκινοπλίτικα εδέσματα, τα οποία προετοίμασαν με ιδιαίτερο μεράκι και φροντίδα οι γυναίκες του Συλλόγου. 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Γεώργιο που αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκλησή μας και βρέθηκε κοντά μας σε αυτή τη σημαντική για τον Σύλλογό μας στιγμή. Επίσης , ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και των πολιτιστικών συλλόγων για την τιμή της παρουσίας τους, καθώς και τα μέλη και τους φίλους τους Συλλόγου μας για την αμέριστη στήριξή τους προς το έργο μας. Ευλογημένη και δημιουργική χρονιά για όλους μας!


Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Ν.Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"