Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για πρόταση Ντογιάκου και αποκαλύψεις Μπαλτάκου

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά με την πρόταση Ντογιάκου και τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου:


"Ο Ντογιάκος είναι υποχείριο του Σαμαρά, σε διατεταγμένη υπηρεσία, με την εντολή να κλείσει παράνομα στη φυλακή τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για να πάρει ψήφους η Νέα Δημοκρατία.
Αυτό δεν το λέω μόνο εγώ, δεν το ξέρουνε μόνο όλοι οι δικαστές, το ομολογεί και ο Μπαλτάκος, το δεξί χέρι του Σαμαρά επί 20 χρόνια.
Ο Ντογιάκος είναι ο περίφημος «Παναθηναϊκάκιας», έτσι τον αποκαλεί ο Σαμαράς όταν διαβιβάζει τηλεφωνικά τις εντολές του.
Στις 700 σελίδες της πρότασής του δεν υπάρχει ούτε μισό στοιχείο που να εμπλέκει Βουλευτές μας σε οποιαδήποτε έκνομη πράξη. Δυστυχώς σε αυτή την άθλια σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, βρέθηκαν δικαστικοί πρόθυμοι να εγκληματίσουν και να ξεπουληθούν στην ανθελληνική εξουσία". 

ΒΙΝΤΕΟ:


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ - Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι υποχείριο του Σαμαρά

BINTEO


Σε ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Defencenet και συγκεκριμένα από το ρωσικό rutube αποκαλύπτεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Εισαγγελέας Ντογιάκος που παρέδωσε σήμερα την πρότασή του για παραπομπή σε δίκη του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής λειτουργεί κατ΄ εντολή Σαμαρά.
Όπως ακούγεται από τα χείλη του τέως Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Σαμαρά, Παναγιώτη Μπαλτάκου ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός αποτελεί υποχείριο του πρωθυπουργού.

Ο διάλογος που ακούγεται έχει ως εξής:

Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος

Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι ο εισαγγελέας που θα αποφασίσει;

Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος ο εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση, που είναι και υποχείριο του Σαμαρά όμως

Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι σίγουρα