Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ PLAISIR

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
 «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗN PLAISIR GROUP- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ- BRASSERIE CATERING»


Διανύοντας μια καταξιωμένη πορεία, ο μεγαλύτερος και πληρέστερος Εκπαιδευτικός Όμιλος στην Ελλάδα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα  μας.
Παρακολουθώντας συνεχώς τις παγκόσμιες εξελίξεις και ακολουθώντας  με συνέπεια τα μηνύματα της αγοράς εργασίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά στα ελληνικά εκπαιδευτικά δεδομένα του τομέα του Επισιτισμού , συνάπτοντας προνομιακές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου της εστίασης.
Στο πλαίσιο αυτό, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη μεγάλη  αποκλειστική  συνεργασία του, με  την εταιρία PLAISIR GROUP- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ- BRASSERIE CATERING.
Βασικός άξονας της συνεργασίας είναι  η ουσιαστική εκπαίδευση των σπουδαστών είτε μέσα από προγραμματισμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις και στα εργαστήρια της PLAISIR, είτε μέσω επαγγελματικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων εξειδικευμένου προσωπικού της PLAISIR προς τους σπουδαστές είτε κυρίως μέσω της πρακτικής άσκησης που παρέχει η εταιρία σε σπουδαστές και αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.
Για ακόμη μια φορά, είναι φανερό ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ γίνεται κοινωνός της υψηλού επιπέδου εμπιστοσύνης που του εκφράζει ο πολύπλοκος χώρος των επιχειρήσεων, που ως απόρροια έχει την εξασφαλισμένη άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ _ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Βαλαωρίτου 9, Τηλ. 2310552406 ,http://www.iek-xini.edu.gr