Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Τζιχαντιστές στα νησιά μας και η Ευρώπη κοιμάται!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Rizopoulos Post 
Στη γειτονική Τουρκία, αν όχι με τις ευλογίες πάντως σίγουρα με την ανοχή του διδύμου Ερντογάν – Νταβούτογλου, οι Τζιχαντιστές αλωνίζουν στην κυριολεξία. Πρόσφατο
δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας έκανε λόγο για «ένα κράτος εν κράτει» αλλά ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο τα ελληνικά ανακλαστικά είναι σε εγρήγορση ή εάν ακολουθείται η γνωστή φυγόπονη λογική της υποτίμησης κινδύνων και απειλών.
Διότι αν μέχρι σήμερα οι Περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι στο Αιγαίο είχαν να ανησυχούν για το πώς να διαχειριστούν τα απανωτά κύματα των παράνομων μεταναστών, πιστέψτε με δεν είναι τίποτα μπροστά στο ορατό ενδεχόμενο να διαχειριστούν την εισβολή κυμάτων Τζιχαντιστών. Την απειλή των Τζιχαντιστών για γενικευμένο πόλεμο στη Δύση, θα πρέπει να την πάρουμε πολύ σοβαρά αν δεν θέλουμε να δούμε κομμένα κεφάλια και στην Ελλάδα.
Αν η Ευρώπη δεν ήταν τόσο «υπνωτισμένη» όσο δείχνει η φωτογραφία του νέου Προέδρου και των νέων μελών της Κομισιόν που ανέβασε στο προσωπικό του twitter o Γιούνκερ https://twitter.com/JunckerEU , θα έπρεπε να είχε σημάνει ήδη «συναγερμός». Αλλά όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η ευρωπαϊκή ηγεσία δείχνει τόσο αμέριμνη, γαλήνια και ευτυχής, όσο και η Μαρία Αντουανέτα λίγο πριν η λεπίδα της καρμανιόλας προσγειωθεί στο λαιμό της.
Ο Αβραμόπουλος με την αστική ευγένεια, πήγε πίσω από κάτι κυρίες και δεν καλοφαίνεται, πρέπει να τον ψάξεις για να τον εντοπίσεις, κανονικά θα έπρεπε να είναι δίπλα δεξιά στον Γιούνκερ, αν το χαρτοφυλάκιο που του ανατέθηκε, δηλαδή μετανάστευση κι εσωτερικές υποθέσεις, ήταν για να κάνει τη δουλειά που πρέπει και όχι για να δημιουργήσει τα τέλεια άλλοθι για να μην γίνει απολύτως τίποτα.
Η Ευρώπη μέχρι σήμερα, είτε δεν μπορεί, είτε δεν θέλει, να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει στα σύνορά της. Πίνει αμέριμνη τον καφέ της στο Βερολίνο, στη Ζυρίχη και στη Βιέννη κι έφτιαξε μια FRONTEX της πλάκας, νομίζοντας πως έλυσε το πρόβλημα. Κανονικά λοιπόν θα έπρεπε ο Αβραμόπουλος, μετά και από τη θητεία του στις Ένοπλες Δυνάμεις, να πάει εκεί και να βάλει τις φωνές. Να πει πως η FRONTEX κάνει τουρισμό και πως η φύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων μπορεί να είναι αποτελεσματική μόνο υπό τον πλήρη έλεγχο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και κυρίως του Πολεμικού Ναυτικού. Και αυτή είναι μια υπηρεσία που η Ευρώπη πρέπει να την πληρώσει, αν θέλει να συνεχίσει να πίνει αμέριμνη τον καφέ της στο Βερολίνο.
Το χρέος της Ελλάδας είναι στο μεγαλύτερο μέρος του πλέον «κρατικοποιημένο». Χρωστάμε στα κράτη της Ευρώπης. Να το αποπληρώσουμε λοιπόν με βάση την εισροή του χρήματος από τα «τιμολόγια» που θα πρέπει εφεξής να κόβουμε κάθε μήνα στους εταίρους μας της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στην ασφάλεια της Ευρώπης.
Αλλά για να το διαπραγματευτεί αυτό ο Αβραμόπουλος και να προσφέρει αληθινή υπηρεσία στην πατρίδα του, πρέπει να συνειδητοποιήσει δύο πράγματα:
Πρώτον, ότι κάθε βάρκα με παράνομους μετανάστες που φθάνει πλέον στα νησιά του Αιγαίου, μπορεί να είναι πλέον μια βάρκα με Τζιχαντιστές.
Δεύτερον, έχοντας το χαρτοφυλάκιο των εσωτερικών υποθέσεων θα πρέπει να εργαστεί για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και της Ευρώπης, μετά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Στον πόλεμο με τους Τζιχαντιστές, το απόλυτο όπλο είναι η πληροφορία.
Μόνο ανοίγοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα θέματα της ατζέντας του θα μπορέσει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να δώσει στην Ευρώπη να καταλάβει πως η πρώτη μεγάλη μάχη, επί ευρωπαϊκού εδάφους, με τους Τζιχαντιστές θα γίνει στο Νότιο Αιγαίο.
ΥΓ1: Αλέξη, τι λες για όλα αυτά εσύ;
ΥΓ2: Επέλεξα σήμερα να γράψω ένα άρθρο για τα αυτονόητα,  Πρέπει να γίνει ξεκάθαρα αντιληπτό το διακύβευμα της ατζέντας που αναλαμβάνει η χώρα μας στην Ε.Ε καθώς δεν νομίζω πως είναι ξεκάθαρα αντιληπτό.