Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

«Χούντα είναι θα περάσει...» - Άρθρο παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη από τις φυλακές για τα σημερινά έκτροπα της κυβέρνησης στον Μελιγαλά

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Οι σημερινές αθλιότητες του μνημονιακού παρακράτους στον Μελιγαλά, αποδεικνύουν τον τρόμο και τον πανικό που έχει προκαλέσει η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής. Για
πρώτη φορά στα χρονικά μια «δεξιά» κυβέρνηση αμαύρωσε τις εκδηλώσεις μνήμης και απαγόρευσε την πρόσβαση Ελλήνων στον ιερό χώρο της Πηγάδας. Ούτε οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ δεν θα τολμούσαν να προβούν στα σημερινά αίσχη του παρακράτους Σαμαρά. Φαίνεται πως ο εν λόγω υπάλληλος της διεθνούς τοκογλυφίας έχει παραφρονήσει. Αναφέρω ενδεικτικά τρία περιστατικά για να κατανοήσετε το μέγεθος της κατάντιας του:

α) Συνελήφθη ακόμα και ο νεαρός που την 1/11/2013 δέχθηκε πρώτος πυρά κατά την δολοφονική επίθεση στο Ν.Ηράκλειο. Μπορεί να μη τον σκότωσαν οι τρομοκράτες, μπορεί να μην τον κάλεσαν ποτέ ως μάρτυρα, τον συνέλαβαν όμως γιατί ήθελε να συμμετέχει σε μια εκδήλωση Μνήμης.

β) Παραλίγο να συλληφθεί υπέργηρη κυρία που προσπαθούσε να φθάσει στην Πηγάδα κρατώντας ολίγα άνθη. Τελικά ελέγχθηκαν τα άνθη και κατόπιν ημίωρης ταλαιπωρίας η ηλικιωμένη πέρασε το μπλόκο. Το ίδιο συνέβη και με δύο κορίτσια δέκα ετών που έτυχε να φορούν μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής. 

γ) Από το μένος του Σαμαρικού παρακράτους δεν γλίτωσαν ούτε οι γονείς μου. Το όχημά τους έγινε φύλλο και φτερό. Ελέγχθηκε εξονυχιστικά ακόμα και η ιατρική τσάντα του πατέρα μου που ευτυχώς δεν περιείχε χειροβομβίδες, αλλά ένα στηθοσκόπιο.
 

Τελικά ο Σαμαράς πέτυχε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Μπορεί τα παπαγαλάκια του να διαδίδουν ότι φέτος είχε λίγο κόσμο στον Μελιγαλά, γνωρίζουν όμως ότι φέτος ήμασταν πολύ περισσότεροι από πέρσι. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα μπλόκα ούτε οι κλούβες των ΜΑΤ. Ολόκληρη η Μεσσηνία βράζει για την βεβήλωση της ιερής ημέρας Μνήμης. Ο κόσμος στα γύρω χωριά βρίζει με ακατονόμαστες φράσεις την κυβέρνηση για την αστυνομοκρατία, σε μια περιοχή που η εγκληματικότητα των αλλοδαπών και των ρομά οργιάζει και ουδέποτε ελήφθη το παραμικρό μέτρο. Το μαύρο θα είναι το αγαπημένο χρώμα της διαλυμένης ΝΔ στις επόμενες εκλογές.

Κλείνω λοιπόν με τον τίτλο του παρόντος κειμένου: Χούντα είναι θα περάσει... Λίγη υπομονή χρειάζεται και πίστη στην Πατρίδα.
 

Φυλακές Κορυδαλλού
21/9/2014  




Μηνύσεις Χρυσής Αυγής κατά Αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας και Υπουργού Προ-πο

Μετά τα σημερινά έκτροπα της κυβέρνησης στο Μελιγαλά όπου εμποδίστηκαν ακόμα και συγγενείς θυμάτων να μεταβούν στο χώρο του μνημόσυνου η Χρυσή Αυγή καταθέτει μηνύσεις κατά του Υπουργού Προ-πο και του Aστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας που καταπάτησαν το σύνταγμα και τις θρησκευτικές ελευθερίες πολιτών, ενώ προέβησαν και σε σωρεία ποινικών αδικημάτων όπως: παράβαση καθήκοντος και παράνομη βία. Οι μεθοδεύσεις του παρακράτους Σαμαρά δεν θα περάσουν. 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου