Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Χρυσοχοΐδης: Μετά τις ευρωεκλογές δεν ήρθε ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα

Άστραψε και βρόντηξε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην προσυνεδριακή εκδήλωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Ποιες βόμβες εξαπέλυσε. "Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ", είπε.
Του Γιάννη Πιτταρά
Άστραψε και βρόντηξε ο υπουργός Μεταφορών στην προσυνεδριακή εκδήλωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απάντησε ευθέως στον Ευάγγελο Βενιζέλο που είχε χαρακτηρίσει ανοησίες τα περί επίσπευσης της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας.
"Οι ανοησίες που ακούω εγώ είναι ότι κάποιοι από τη ΝΔ λένε ότι έχουν180 βουλευτές και άλλοι από τον δικό σας χώρο ότι έχουμε 190" είπε ο κ. Χρυσοχοιδης, σημειώνοντας ότι η πραγματική συζήτηση δεν είναι οι αριθμοί αλλά τι γίνεται σε επίπεδο πραγματικής πολιτικής.
Προκάλεσε αίσθηση η αποστροφή του λόγου του ότι "απο τη ημερα των ευρωεκλογών και μετά τον ανασχηματισμό δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα".
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποκάλυψε μάλιστα ότι "έχει να δημοπρατηθεί έργο από τον Απρίλιο και εμείς ψάχνουμε κάθε μέρα τους 180. Τι θα πούμε στα παιδιά μας; Που θα φανεί ότι οι θυσίες πιάνουν τόπο;".
Ο κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε μάλιστα ανοησίες ότι οποίος εκφράζει έναν διαφορετικό λόγο έχει ηγετικές βλέψεις και μίλησε για την ανυπαρξία του κομματικού μηχανισμού.
"Ακούω ότι υπάρχουν ηγετικές βλέψεις. Αυτά είναι ανοησίες. Που είναι το κόμμα; Δεν υπάρχουν όργανα, δεν συνεδριάζουν, δεν λαμβάνονται αποφάσεις".
Πρότεινε μάλιστα την διεξαγωγή εκτάκτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι "πρέπει να γίνουμε κόμμα ακομπλεξάριστο και όχι ουρά και τσόντα κανενός".