Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δόξα Δέκα Μοσχοχωρίου-Ορφέας Φωτεινών 4-1 / Ρεπορτάζ video, φωτογραφίες

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Νίκο Κολίτση
 Με μεγαλύτερη δυσκολία απ' ότι δείχνει το επιβλητικό 4-1 επικράτησε η Δόξα Δέκα Μοσχοχωρίου της νεοφώτιστης στη Β' κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας ομάδας του Ορφέα
Φωτεινών. Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δημιούργησε  και μετουσιώνοντας σε γκολ τις τελικές προσπάθειες,  η ομάδα του Μοσχοχωρίου χρειάστηκε ένα αυτογκόλ που όμοιό του σπάνια συμβαίνει στα γήπεδα για να προηγηθεί, τη στιγμή που ο Ορφέας Φωτεινών είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και είχε ισορροπήσει το παιχνίδι και την εκτελεστική δεινότητα του Γκούτζα Βασίλη (Λάκη) που σημείωσε δύο γκολ (το άλλο ο Τσιντζώλης Σάκης που μπήκε ως αλλαγή). Σε αυτά αξίζει να προστεθούν και οι σωτήριες επεμβάσεις του Χρήστου Μπούτα, φύλακα άγγελου τερματοφύλακα των γηπεδούχων. 
Highlights: Το αυτογκόλ της χρονιάς των φιλοξενούμενων με τον άτυχο ποδοσφαιριστή των Φωτεινών να βρίσκεται με αντίθετο πόδι την πιο ακατάλληλη στιγμή στην πιο ακατάλληλη θέση, η αποτυχημένη απόπειρα για εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Αδάμου Γιάννη (11), η παρουσία φίλων όλων των ηλικιών και των δύο ομάδων σε ένα γήπεδο-θέρετρο και ο τρόπος ανάπτυξης σε σημεία  της ομάδας των Φωτεινών.

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.




Φωτορεπορτάζ






















Κολίτσης Νίκος