Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ανάκληση σοκολατούχου γάλακτος της Mars Hellas

Η Mars Hellas ανακοινώνει την αυτόβουλη προληπτική ανάκληση ορισμένων συσκευασιών σοκολατούχου γάλακτος με ημερομηνίες λήξης μεταξύ 19/12/2014 και 11/4/2015, που προέρχονται από το εργοστάσιο Milchwerke Mittelelbe GMBH.

Η ανάκληση αφορά αποκλειστικά και μόνο στα εξής προϊόντα γάλακτος:



Μπουκάλια με πώμα για εύκολο άνοιγμα (sports- cap):

α) Mars (350 ml)
β) Milky Way (350 ml),

με ημερομηνίες λήξης μεταξύ 19/12/2014 και 11/4/2015.

Η ανάκληση γίνεται για προληπτικούς σκοπούς, καθώς ενδέχεται σε μεμονωμένο αριθμό μπουκαλιών των συγκεκριμένων παρτίδων να υπάρξει παρουσία βακτηριδίων, τύπου Bacillus. Οι καταναλωτές που τυχόν έχουν στην κατοχή τους συσκευασίες των ως άνω προϊόντων με τις προαναφερόμενες ημερομηνίες λήξης, παρακαλούνται να αποφύγουν την κατανάλωσή τους και να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με τη Mars Hellas (Τηλέφωνο: 210 8196200, E-mail: mars.hellas@effem.com) ή να επισκεφθούν τη σελίδα http://www.marschocolatedrinksandtreats.com.

Σημειώνεται ότι ουδεμία άλλη σειρά προϊόντων Mars ανακαλείται από την αγορά. Η Mars Hellas έχει ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές (ΕΦΕΤ, Γ.Γ. Καταναλωτή) και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους εμπορικούς της συνεργάτες για την ταχεία και ομαλή υλοποίηση της διαδικασίας ανάκλησης των προϊόντων. Έχοντας ως κορυφαία προτεραιότητα την απόλυτη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών, η Mars Hellas ζητά συγγνώμη για την όποια αναστάτωση επιφέρει η εξέλιξη αυτή και διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι μεριμνά πάντοτε για την άριστη ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της.


http://www.zougla.gr