Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Οργή λαού στις ΗΠΑ: Η στιγμή της δολοφονίας νεαρού αφροαμερικανού από αστυνομικό

Συνεχίζονται οι σφοδρές αντιδράσεις στο Μισούρι, για την αναίτια δολοφονία νεαρού αφροαμερικανού από αστυνομικό. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Φέργκιουσον. Νέα στοιχεία και οπτικό υλικό για την υπόθεση. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (Vid+Pics)
Αστυνομικοί, εκτόξευσαν κροτίδες καπνού στους λιγοστούς διαδηλωτές που παρέμεναν στους δρόμους της πόλης και μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Οι αστυνομικοί, που επέβαιναν σε θωρακισμένα οχήματα, προειδοποίησαν τους διαδηλωτές να εκκενώσουν τον δρόμο και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, από την ώρα που τέθηκε σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας είχαν παραμείνει στους δρόμους περίπου 150 άνθρωποι.
Κατά τη διάρκεια των νέων βίαιων επεισοδίων, τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα ένας νεαρός, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η πολιτεία του Μισούρι με απόφαση του κυβερνήτη της Τζέι Νίξον κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και απαγόρευσης κυκλοφορίας το Σάββατο σε μια προσπάθεια των αρχών να κρατήσουν μακριά από τους δρόμους της μικρής πόλης τους διαδηλωτές.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ