Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Συγχαρητήριο μήνυμα κ. Σοφίας Μαυρίδου, στην Κατερίνα Νικολαϊδου για τη νέα διάκρισή της

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
 Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, στην Κατερίνα Νικολαϊδου, για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23



Με χαρά και συγκίνηση όλοι οι Έλληνες και περισσότερο εμείς οι Πιεριείς καμαρώνουμε για ακόμη μια διάκριση της αθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνας Νικολαΐδου, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23.


Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Κατερίνα που κατάφερε και ανέβηκε πάλι στο βάθρο με ένα ασημένιο μετάλλιο για την ελληνική κωπηλασία, επιβεβαιώνοντας τις μεγάλες δυνατότητές της, το ταλέντο της, την άριστη προετοιμασία, την αγάπη της  για το άθλημα και την πίστη στους στόχους που έχει θέσει.


Απευθύνω, όμως, και τα συγχαρητήριά μου στους γονείς της, στους  προπονητές και στη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για την καθοριστική  συμβολή τους στις σπουδαίες διακρίσεις που σημειώνει η Κατερίνα, στην οποία εύχομαι να είναι γερή, δυνατή και πάντα να έχει επιτυχίες στην πορεία της.



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου