Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στην Κατερίνα Νικολαΐδου για το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
         Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Νικολαϊδου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του σκιφ ελ. βαρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

  
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται  όταν η πίστη στις δυνάμεις μας και η θέληση είναι ισχυρή, το αγωνιστικό φρόνημα είναι  υψηλό και η σωστή  προετοιμασία με μεθοδικότητα, σχεδιασμό  και στήριξη που παρείχε αδιάλειπτα ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης-εκφράζοντας παράλληλα και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.ΚΑΤ.-  συνέβαλαν στην ανάδειξη του ταλέντου της Κατερίνας Νικολαϊδου και στην  κατάκτηση της κορυφής, ως επιστέγασμα της σκληρής προπόνησης και της  ακατάπαυστης προσπάθειας που καταβάλει με θυσίες και κόπο αλλά και με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες.


Εύχομαι από καρδιάς να είναι γερή και δυνατή και να συνεχίζει με το ίδιο πάθος, αγάπη και προσήλωση την ανοδική και επιτυχημένη πορεία που διαγράφει στο χώρο του αθλητισμού. Οι Πιεριείς  με υπερηφάνεια και συγκίνηση καμαρώνουμε και θαυμάζουμε για τις κατακτήσεις  της,  που ευχόμαστε να έχουν συνέχεια, αποτελώντας πρότυπο για τη νεολαία και αναμφισβήτητα την  καλύτερη προβολή για τον τόπο μας.



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου