Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Σε Ν. Αγαθούπολη, Μεθώνη η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία Βαγγέλης Λαγδάρης: «Να κάνουμε το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού πρωταγωνιστή, με οργάνωση και όραμα»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
«Η πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τη θέληση όλων των ανθρώπων του. Οφείλουμε να πείσουμε και τον πιο δύσπιστο πολίτη. Απλώνουμε το χέρι για να προχωρήσουμε όλοι μαζί, να
ενώσουμε τις δυνάμεις μας και συνεργατικά να θέσουμε στόχους και να τους πετύχουμε. Έχουμε όρεξη για πολλή δουλειά». Με αυτά τα λόγια σφράγισε τις ομιλίες του σε Ν. Αγαθούπολη και Μεθώνη, το βράδυ τις Τρίτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης.

Πέρα από προγραμματικές δηλώσεις και στόχους, η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία χτίζει καθημερινά αξιόπιστη σχέση με τους πολίτες στην πορεία προς τις κάλπες της 18ης Μαΐου. Η δημιουργία αυτής της διευρυμένης παράταξης βασίζεται στην πίστη ότι η ενότητα είναι μονόδρομος και η στήριξη των δημοτών προς τη διοίκηση απαραίτητη. Ο δήμος πρέπει να αλλάξει από τα κάτω προς τα πάνω, ώστε να έχει ρόλο πρωταγωνιστικό στην ευρύτερη περιοχή, στη νέα εποχή που έρχεται.

Παρουσιάζοντας τους υποψήφιους του συνδυασμού, ο Βαγγέλης Λαγδάρης μίλησε για το μεράκι που υπάρχει και τις «έξυπνες πρακτικές» που θα εφαρμόσουν ως διοίκηση, «για ένα δήμο λειτουργικό και αποτελεσματικό, ώστε να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας». Ειδικότερα για την περιοχή, τονίστηκε ότι θα αντιμετωπιστεί ως ενιαία παραλιακή ζώνη, με καθαρές ακτές και ανάδειξη των υγροβιότοπων και των αρχαιολογικών ευρημάτων. Βαρύτητα θα δοθεί βεβαίως και στην αγροτική παραγωγή και στην διαχείριση των υδάτινων πόρων.





ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ