Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

2η ΟΙΚΟΓΙΟΡΤΗ ΝΕΑΣ ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....
 2η Οικογιορτή Νέας Αγαθούπολης
Την Κυριακή 1 Ιουνίου Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η 2η Οικογιορτή Νέας Αγαθούπολης στο παρατηρητήριο πουλιών της περιοχής. Και πάλι φέτος θα είναι μαζί μας συνεταιρισμοί
τοπικών προϊόντων, παραγωγοί βιολογικών προϊόντων και χειροτεχνίας από την περιοχή της Πιερίας αλλά και από άλλες περιοχές της Μακεδονίας.
Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ξεναγηθούν στον υγρότοπο, να κάνουν παρατήρηση πουλιών με κιάλια και τηλεσκόπια από το παρατηρητήριο, αλλά και να δανειστούν τα ποδήλατα του Φορέα Διαχείρισης για μία βόλτα στον ποδηλατόδρομο, ενώ τα παιδιά θα παίξουν περιβαλλοντικά παιχνίδια.
Η εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι, διοργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα και την οικολογική οργάνωση της Πιερίας Μητέρα Γη.

Σημειώνεται ότι η στήριξη της λειτουργία του φορέα διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα με σκοπό τη διαχείριση της περιοχής ευθύνης του είναι έργο ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης του ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).