Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Οικολογίας - Αλληλεγγύης από τους Μιχάλη Τρεμόπουλο και Μιχάλη Ντελή στην Πιερία

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΣΤΗΝ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος και ο Μιχάλης Ντελής παρουσιάζουν το ψηφοδέλτιο και τις  θέσεις της Οικολογίας - Αλληλεγγύης για την Πιερία

τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, 8:30 μ.μ.
στο «Στέκι Πολιτών», Πάροδος Βότση 5, Πεζόδρομος

Τις προγραμματικές τους θέσεις και τους υποψήφιους και τις υποψήφιες περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας παρουσιάζουν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας με το ψηφοδέλτιο «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», Μιχάλης Τρεμόπουλος και ο υποψήφιος αντι-περιφερειάρχης Μιχάλης Ντελής, τη Δευτέρα  5.5.2014, στις 8:30 μ.μ. στο «Στέκι Πολιτών»  Πάροδος Βότση 5, Πεζόδρομος, Κατερίνη.
Στο ψηφοδέλτιο της Οικολογίας–Αλληλεγγύης αποτυπώνονται οι πολύχρονοι αγώνες για την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής, της υγείας, του περιβάλλοντος, της διαφάνειας, του δημόσιου συμφέροντος, των συλλογικών αγαθών και της δημόσιας περιουσίας. Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ καταθέτει ένα πλήρες πρόγραμμα, που αξιοποιεί την εμπειρία  στην Αυτοδιοίκηση και στο Ευρωκοινοβούλιο, στοχεύει στην αειφόρο ανασυγκρότηση της Περιφέρειας και την ανακούφιση των πολιτών, ξεφεύγει από τη μέγγενη των μνημονιακών πολιτικών και προτείνει ουσιαστικές αλλαγές.
Καλούμε τους πολίτες της Πιερίας και τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ στην παραπάνω παρουσίαση. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ.:  6947825687.

Από την Αυτοδιοικητική Κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»